sâmbătă, 31 decembrie 2011

La multi ani 2012

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! 

La multi ani!

marți, 20 decembrie 2011

LA MULTI ANI !


Cu ocazia Craciunului si apropierii noului an Biroul executiv al filialei judetului Olt "General Gheorghe Argesanu" a A.N.C.M.R.R. ureaza tuturor membrilor sai, familiilor acestora precum si tuturor cadrelor militare in rezerva, in retragere sau in activitate, sanatate, spor in toate, bucurii si traditionalul

LA MULTI ANI !

Presedinte filiala
Cdor.(r) Vasile BUJOR

vineri, 16 decembrie 2011

Un Mos darnic si bun


In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.


Va doresc sa va eliberati de murdaria unui an intreg, sa va despovarati de uratenia lumii, sa aveti puterea de a aduce vindecare si pace tuturor celor ce au nevoie si sa va oferiti, pur si simplu, celor din jur, neconditionat, luminand asemeni stelei Craciunului Sfant.


Sfanta sarbatoare a Craciunului sa va calauzesca pasii spre calea credintei, impacarii si implinirii. Fie ca nasterea Domnului sa va lumineze casa.

Craciun fericit! La multi ani!





joi, 1 decembrie 2011

LA MULȚI ANI ROMÂNILOR D-AICI ȘI DE PE UNDE VEȚI FI IN PEREGRINATILE VOASTRE NEFERICITE, IMPUSE DE O MIZERABILĂ GUVERNARE!



zile mai bune !