vineri, 10 iunie 2011

Cum aflam ce pensie vom avea?

Dupa cum a anuntat ministrul nostru, temporar si degeaba numit in aceasta functie, tovarasul g.o., sau terminat de revizuit toate pensiile militare.
Pentru ca multi dintre noi nu am primit inca deciziile revizuite, am sa incerc sa va indrum, in cativa pasi simpli, sa aflati ce pensie veti avea. Mentionez ca aceasta este pensia bruta din care veti mai pierde impozitul si CBLAS-ul.
Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:
1.Dati click pe urmatorul link: M.Ap.N.
2.In pagina noua care se deschide, in partea centrala, veti gasi expresia "Situaţia revizuirii pensiilor militare în Ministerul Apărării Naţionale - 9 iunie 2011 " urmata de o icoana Adobe Reader. Dati click pe aceasta. Se va deschide un document Adobe Reader, intr-o noua pagina. Daca nu aveti instalat programul este obligatorie instalarea acestuia.
3.In pagina unde este documentul Adobe Reader apasati pe "File". Se afla in toolbar, in partea superioara a ecranului.
4.In noua fereastra deschisa selectati "Save Page As". Atentie unde selectati copierea documentului. Este de preferat sa o faceti pe Desktop. Dureaza cateva secunde, functie de performantele calculatorului dvs. si de conexiunea la internet pe care o aveti.
5.Deschideti documentul salvat.
6.Apasati pe "Edit".  Se afla in toolbar, in partea superioara a ecranului.
7.In fereastra deschisa selectati "Search"
8.In caseta goala tastati numarul dosarului de pensie, cele 8 cifre pe care le veti gasi in partea stanga sus a cuponului de pensie. Apasati "search".
9.In cateva secunde va va aparea, subliniat cu albastru , numarul dosarului de pensie tastat si in dreptul acestuia pensia veche, dupa legea 164, si pensia revizuita, dupa legea 119 si OG1/2011.

Sper ca acest altgoritm sa va ajute in cautare si sa nu aveti surprize neplacute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu