sâmbătă, 16 iunie 2012

DUMNEZEU SA-L IERTE !

ANCMRR-Filiala judetului Olt deplange trecerea la cele vesnice a grl (rtr) DUMITRESCU VIOREL, membru in conducerea centrala a ANCMRR, camarad de înalta tinuta morala, extrem de apreciat de cei care l-au cunoscut. Sincere condoleante familiei îndurerate! Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!

3 comentarii:

  1. DUMNEZEU SĂ-L IERTE !
    dar ce e aia GRL ?
    dar RTR ?!
    MANA SIA ! te rog să devii RECTENGULAR când mai redactezi HATCHES MATCES AND DISPATCES !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi, admit, ca nu prea multi se ingramadesc sa solicite astfel de lamuriri smecheresti intr-un context atat de grav impus de situatia sus-mentionata, situatie care , mai degraba, te indeamna la piosenie, la decenta, pana la urma, va raspund: ,,grl,, m-am gandit ca va fi tradus ,,general,, iar prescurtarea ,,rtr,, va conduce, pe oricine, cu gandul ca inseamna ,,retragere,,...Sigur, dvs nu sunteti chiar ,,oricine,,...Imi cer scuze , totusi, ca v-am pus intr-o asa de mare dilema...profesionala ! E cazul sa nu va mai consumati cu inutilitati si sa fiti pozitiv( vorba lui nenea HAGI) !Pana la urma, domnule comentator, acest site este adresat nu numai celor care au avut de-a face cu abrevierile utilizate in armata !
    Acum, va cer ingaduinta sa-mi permiteti sa fiu trist si sa vars o lacrima pentru cel ce a fost general in retragere DUMITRESCU VIOREL !

    RăspundețiȘtergere
  3. AVÂND ÎN VEDERE CORECȚIA ..., apelul Dvs. SĂ FIE PRIMIT !

    RăspundețiȘtergere