luni, 23 iulie 2012

Generalul locotenent(r) Constantin Croitoru decorat de Presedintele Italiei

La sediul Ambasadei Italiei a avut loc ieri, 19 iulie a.c. un eveniment important: Prezentarea formaţiei de acrobaţie a Forţelor Aeriene Italiene, FRECE TRICOLORI, ce au sustinut în zilele de 21 şi 22 iulie un super-show aerian pe aeroportul Băneasa. Invitat de onoare la eveniment, domnul general-locotenent(r) Constantin Croitoru, fostul Şef al Statului Major al Forţelor Aeriene Române, a primit din partea Preşedintelui Italiei, decoraţia STEAUA SOLIDARITĂŢII ITALIENE în grad de MARE OFIŢER, distincţie oferita de E.S.Mario Cospito,ambasadorul Italiei la Bucureşti. Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa formaţiei de acrobaţie aeriană FRECCE TRICOLORI, a domnului general locotenent Cârnu Fănică, Seful Statului Major al Fortelor Aeriane Romane precum şi a altor importante personalitati ale ambelor tari. PS Basescu il da afara si ii insceneaza furtul armelor de la Ciorogarla (deoarece s-a opus la achizitia de avioane second)si omologul italian il decoreaza! Asta spune totul despre diferentele majore dintre cei doi!

7 comentarii:

  1. Domnul general Constantin CROITORU,pilot cu o experiență de zbor considerabilă, acumulând până în prezent un număr de peste 1500 ore de zbor pe diferite tipuri de avioane și elicoptere (MiG-15, MiG-21 LanceR, MiG-29, HONG-5, IAR-316, a dovedit daruire totala in profesie lucru recunoscut de toti colegii. Aprecierea de care se bucura in continuare este o binemeritata rasplata pentru bucuria cu care si-a facut meseria acest om deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Constantin Caliman17 august 2012 la 10:52

    Un SuperOM, un mare caracter si un manager desavarsit. Am avut onoarea sa lucrez cu Domnia Sa atat ca sef al SMFA cat si ca sef al DGIA. Din pacate, in Romania tot ce merge ceas trebuie dar la o parte sa poata promova incompetenti si santajabili. Da, sunt convins ca operatiunea furtul armelor de la Ciorogarla a fost doar un pretext pentru ca s-a opus la inzestrarea cu F-16 SH.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Este minunat sa constati ca oamenii sunt alaturi de tine, ca te bucuri de aprecierea lor! Acest lucru nu se poate cumpara cu tot aurul din lume! Au trecut peste cinci ani si in toate ocaziile, intalnirile publice, caldura, aprecierea si prietenia dumneavoastra, a colegilor este adevarata bucurie! Va multumim din tot sufletul!

      Ștergere
    2. Sarutmana stimata doamna! Cum se poate altfel? La un suflet calduros nu i se poate raspunde decat in aceiasi masura. Mult stimabilul domn general merita atat respect cat si toata consideratia subordonatilor, colaboratorilor si mai ales camarazilor sai! Mos Craciun (are dumnealui o poza cu Mosul)

      Ștergere
    3. Multumim tuturor celor ce au fost si sunt alaturi de dl. general lt. Constantin Croitoru. Ce a fost a fost, acum este din nou activ si are ocazia să-şi dovedească calităţile şi capacităţile. Toate cuvintele de apreciere, exprimate in toate ocaziile, au fost pentru domnul general, o mângâiere, un "balsam pe suflet"! Vă mulţumeşte încă odată pentru tot !!!!

      Ștergere