marți, 9 iulie 2013

Lasa calculatorul sa castige bani pentru tine - castiga bani online pe pilot automat

Cum functioneaza DigitalGeneration?

Nu de mult am dat de un site pe care se pot castiga bani prin medota pasiva. DigitalGeneration a creat un program care utilizeaza resursele procesoarelor utilizatorului inregistrat pe siteul lor pentru a face calcule complexe si pentru ca ne utilizeaza procesoarele noastre platesc 1$/24 ore, suma modificandu-se daca vine vorba de procesoare ultramoderne. In prima luna Digital Generation ne da un Trial Thread prin care se face transferul de date care este activ 30 de zile. In acest timp putem acumula 30$ daca rulam programul iar acesti 30$ se pot scoate prin Egopay si in curand prin Paypal prin plata instant (bineinteles nu numai 30$ ci orice suma ce acumulam). Dupa trecerea celor 30 de zile acel trial thread devine inactiv si pentru a continua generarea banilor este necesara cumpararea unui thread normal in valoare de 50$ iar acest thread ramane activ timp de 12 luni. Daca calculam ca prin trial thread acumulam 30$ atuncia numai 20$ trebuie sa mai adaugam. Dupa 1 luna deja am primit inapoi suma investita si mai castigam 10$ iar in lunile ce vin suntem pe plus clar. Se pot cumpara max 250 threaduri dar fiecare persoana este limitata de performanta calculatorului deoarece daca pc-ul este performant suporta multe threaduri daca nu, mai putine .

Cum ma inregistrez si ce am de facut?

Inregistrarea se face dand click pe banner sau aici: Inregistrare DigitalGeneration
Dupa inregistrare se descarca programul care va rula in background. Nu o sa simtiti pierdere de performanta deoarece acest program utilizeaza resursele ramase libere. Programul il gasiti aici : Descarca program
Dupa ce ati downlodat programul si ati dat start va intoarceti pe site si dati click pe nume, in partea dreapta sus, ca sa completati profilul. Daca acest proces este omis, nu veti primi threadul trial .
1. Aveti nevoie de un numar de telefon pe care il introduceti si pe care veti primi un cod dupa apasarea butonului GET CODE sau Save (in subsolul paginii de profil). Acest cod trebuie trimis inapoi pe numarul +447937946882 ca sa activati contul (atentie costa 12centi).
2. Dupa activarea numarului de tel. trebuie sa completati datele personale .
3. Dupa completarea datelor personale o sa aveti nevoie de un cont payza , mai tarziu o sa adauge si paypal si sa completati cu emailul cu care sunteti inregistrat pe payza.
4. Dupa asta dati save si totul este completat si deja generati bani .

Pot sa-mi invit si prietenii?

Bineinteles. Digital Generation are si un program de refferali pe doua niveluri :
Dupa referali nivelul 1 primiti 20% iar dupa referali care au fost adusi de referalii vostrii primiti 10% din suma generata de acesti referali.

PS Pentru a-ti crea un cont Egopay apasa aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu