vineri, 11 iunie 2010

DOMNULE MINISTRU RESPECTATI-VA CUVANTUL DAT!

In aceasta seara ma uitam pe un post de televiziune, pe care nu ma uit de obicei, si am ascultat o discutie intre mai multi invitai.
Discutia a pornit de la faptul ca legea "Lege privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor ", pe care o veti regasi pe acest blog, are toate sansele sa fie adoptata, pentru ca acest guvern si-a asumat raspunderea pe ea si opozitia nu a depus motiune de cenzura.
Nu trebuie sa ne mai incredem in declaratiile liderilor politici ai opozitiei. Se pare ca una declara si alta fac. Merg pe principiul "sa moara si capra vecinului".

Singura , eventuala, posibilitate de a nu trece aceasta lege este atacarea ei la Curtea Constitutionala. Dar cred ca partidele din opozitie nu vor face acest lucru.

Domnule ministru, Gl.(r) GABRIEL OPREA, in numele colegilor mei din toata tara, cadre militare in rezerva si in retragere, ca si dumneavoastra, va cer sa initiati dumneavoastra atacarea acestei legi la Curtea Constitutionala, pentru a va respecta cuvantul rostit in Parlamentul Romaniei prin care aratati ca "daca se umla la pensiile militare imi dau demisia". Daca nu faceti acest lucru, respectati onoare si demnitatea militara, de care sunt sigur ca o mai aveti si faceti ce ati promis.

DEMISIA

2 comentarii:

  1. DEMISIA ete un gest de onoare pentru oameni de onoare. Cel nominalizat de dumneavoastra nu se incadreaza in acet model. Este o vorba-cel ce a tradat o data va trada toata viata.Speranta militarilor activi sau in rezerva trebuie cautata in alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e suficienta demisia...sa dea socoteala in fata cadrelor pentru ce se intampla cu armata (in fata legii si a propriei constiinte nu e cazul , din pacate) !

    RăspundețiȘtergere