miercuri, 30 iunie 2010

Soarta României, jucată la pariuri în Europa

Cum poţi câştiga 6.000 de euro investind doar o sută? Simplu: joci la o casă de pariuri şi mizezi pe ieşirea României din Uniunea Europeană. Este doar unul din scenariile politice pe care se înghesuie mai nou pariorii.

 

Falimentul economic al României le-ar putea aduce unora încasări frumuşele. Dacă pariază corect. Casa britanică Betfair a lansat un pariu privind ţările Uniunii Europene cu cele mai mari şanse să intre în colaps.

România este pe locul doi, după Grecia, şi urmată, la mică distanţă de Bulgaria şi Ungaria. Ţara noastră are o cotă de 15 la 1, ceea ce înseamnă că dacă pariezi 100 de euro, poţi câştiga 1500. Alt pariu Betfair este ce ţară va ieşi prima din Uniunea Europeană? Casa britanică ne-a acordat cele mai mici şanse, România având o cotă de 60 la 1, scrie capital.ro.

Cine ar paria pe noi ar putea obţine 6.000 de euro la 100 pariaţi în cazul când acest scenariu s-ar adeveri. Cele mai mari şanse le au Luxemburg, Danemarca, Germania şi Franţa. În prezent, românii joacă în medie 5 euro la pariurile politice, faţă de 15 euro, în timpul alegerilor prezidenţiale din 2009.

Betfair le permite utilizatorilor să-şi încerce şansele şi în ceea ce priveşte destinul Guvernului Boc. Premierul Emil Boc are şanse de 1,9 la 1 să rămână în funcţie până la fârşitul anului, în timp cota privind o eventuală debarcare a sa este de 1,8 la 1.  Sursa : realitatea.net 29 06 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu