duminică, 12 mai 2013

EXEMPLU DE COLABORARE


Vineri, 10 mai 2013, la Sala de spectacole a Cercului Militar Constanţa a avut loc Adunarea Generală a filialei constănţene a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.Ap.N. La activitate au fost invitaţi şi col.(r) Constantin Marin,preşedintele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din MAI-filiala Constanţa şi col.(r) Remus Macovei, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate-filiala Constanţa.
 
Este un exemplu ca in alta parte colaborarile reintra in firescul lor, chiar daca sunt aflate intr-o mare intarziere...
Si , daca luam in calcul  ca presedintele ANCMRR Constanta este membru in conducerea centrala a ANCMRR, aspectele au o relevanta si mai mare.
Toata consideratia, domnilor anecemereristi constanteni !
Doar asa se construieste ! Daca se doreste, evident....
 

2 comentarii:

  1. Atata timp cat la conducerea A.N.C.M.R.R. Bucuresti vor ramane aceiasi oameni nu veti vedea o schimbare, de ansamblu, la nivelul structurilor asociative ale cadrelor militare in rezerva si inretragere. Se vor denigra unii pe altii, numai ca sa le fie lor bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat priveste partea a 2-a a comentariului, intr-adevar asa stau lucrurile...Din pacate.
      Altfel, cu sau fara aceeasi oameni in conducere, ceva trebuie sa se intample , vorbind despre colaborarea dintre cele 'nshpe mii de asociatii ale rezervistilor.
      Si acel ceva nu poate insemna decat deschiderea cailor,sincere , de dialog.
      Drept urmare, indraznesc sa sper ca se vor schimba multe, chiar si in ceea ce priveste politica actualilor conducatori !

      PS Apropo!
      Astept o evaluare proaspata a situatiei pensiilor dupa aceasta noua nebunie prin care trecem si care are drept urmare re-re-re-revizuirea pensiilor unei parti insemnate a celor carora le crescuse pensiile...

      Ștergere