duminică, 8 mai 2011

La Caracal, se va deschide o puşcărie modernă. Aviz amatorilor!

Reprezentanţii Direcţiei Generale a Penitenciarelor din România (DGPR) vor începe lucrările de construcţie a unui nou penitenciar în municipiul Caracal, chiar în vara acestui an. Acesta va fi aidoma celor de la Rahova şi Jilava. Locul propice acestei închisori pare a fi Batalionul Disciplinar.
Din câte am înţeles acum, Ministerul Justiţiei vrea să facă investiţia şi să pună în valoare şi locaţia de la fostul Batalion Disciplinar”, a spus edilul Caracalului, Gheorghe Anghel.
Primăria s-a sesizat şi a transferat din domeniul public al municipiului Caracal în domeniul public al statului, în administrarea Direcţiei General a Penitenciarelor, o suprafaţă de teren de circa 22,7 hectare, pentru construirea penitenciarului, pe DN 54 Caracal – Corabia.
Contractul de ridicare a clădirii a fost semnat în urmă cu şapte ani, însă se pare că abia acum se va concretiza. DGPR a solicitat terenul pentru construcţia închisorii în 2004.

Potrivit acestuia, din vară, vor începe lucrările penitenciarului.
Acest penitenciar va crea noi locuri de muncă pentru cei care doresc să muncească în acest sistem. Investiţia va fi benefică pentru noi din mai multe puncte de vedere, mai ales că se va tranzita atunci foarte des oraşul”, a mai spus Gheorghe Anghel.

sursa :http://www.ziaruldeolt.ro/328/actualitate.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu