marți, 24 ianuarie 2012

INCREDIBILLLLLLLL

Ofiterul Alexandru Gheorghe, un tanar locotenent de armata a venit in uniforma in Piata UniversitatiiUn locotenent din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii a sosit, în uniformă, în mijlocul protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală si a facut declaratii de sustinere la adresa protestatarilor.

Tanarul ofiter, în vârstă de 27 de ani, se numeste Alexandru Gheorghe, lucrează de 8 ani în armată, si spune s-a alaturat protestului din Piata Universitatii din respect pentru această naţiune şi pentru a le demonstra că "Armata nu i-a părăsit". El afirma ca are 3100 de lei leafa, se afla pe functie de maior in cadrul unitatii din care face parte, si stie foarte clar ca risca sa fie arestat si ce repercursiuni ar avea acest gest de curaj.

"Am un salariu foarte bun, 31 de miloane de lei vechi pe lună. Deci nu banii m-au adus aici, ci dorinţa de demnitate. Aici sunt părinţii mei, sunt fraţii mei sunt rudele mele. Nu mai suport să fim călcaţi în picioare. Am lăsat un document de 12 pagini, pe un stick, unor apropiaţi. El este manifestul meu. Nu mi-e frică, eu aş fi putut fi în Afganistan acum, dar îmi iau măsuri de precauţie pentru a se afla adevărul".

"Eu am jurat credinţă ţării, nu unui guvern"

"Am venit aici din acelaşi motiv pentru care oamenii sunt aici. Raed Arafat este pentru mine un erou. (...) Colegii mei nu au curaj să vorbească. Au familii, copii şi credite în bănci. Eu am depus jurământul în faţa cetăţenilor, nu în faţa actualei puteri. Eu îmi asum răspunderea pentru ceea ce fac acum!" a declarat tânărul locotenent Alexandru Gheorghe.Locotenentul este revoltat, potrivit celor declarate de el în piaţă, că omul simplu şi muncitor este batjocorit, iar "deasupra lui s-au ridicat nulităţi absolute" . "Dincolo de reducerea salariilor românii au nevoie de demnitate !""Eu nu scandez împotriva lui Traian Băsescu. Legal, el este comandantul suprem, dar deasupra lui este poporul", a mai spus ofiterul Alexandru Gheorghe.

Locotenentul Alexandru Gheorghe a declarat la Antena 3 că reprezintă un grup de militari la fel de revoltaţi ca şi el, dar care nu îndrăznesc să facă acest gest, fiindcă au familie, copii etc.

"Voi face puşcărie, nu-i problemă, dar voi fi cel mai liber om din România!"

La putin timp de la iesirea publica a locotenentului Alexandru Gheorghe, pe Facebook a fost creata o pagina speciala cu numele sau, care are 203 de like-uri la momentul publicarii informatiei, precum si un grupurile "Il sustin pe locotenentul Alexandru Gheorghe" si "Suntem alaturi de lt. Alexandru Gheorghe", scrie hotnews.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu