vineri, 27 ianuarie 2012

MESAJ TELEFONIC ADRESAT PREŞEDINTELUI MEU

,,Alo ! Dom’ preşedinte n-aţi vrut să ascultaţi vocea noastră, a pensionarilor militari... Ne-aţi minţit şi ne-aţi trădat. Aţi decimat armata şi v-aţi făcut una proprie formată din jandarmi dotaţi cu dube, lacrimogene şi bastoane anti-popor. Aţi văzut ce-au făcut cu ele? Au mutilat copiii din generaţia de mâine. Nu era mai bine să folosiţi acei bani pentru achiziţionarea unor vehicule speciale destinate salvării oamenilor înzăpeziţi?
Alo! Se aude?Aţi distrus sistemul militar de pensii pentru că nu mai ajungeau banii pentru clanul portocaliu. V-aţi îndepărtat de armată dar şi de oamenii care v-au votat şi v-au instalat în palatul lui Ceauşescu în care vă lăudaţi cândva că nu veţi sta niciodată.
De când n-aţi mai fost într-o unitate militară ca să vedeţi cu ce se confruntă militarii de rând? Dar într-o comună din nordul Olteniei cum e Topana sau Făgeţel unde se moare de foame, mizerie, boli şi sărăcie de când n-aţi mai fost?
Aţi lăsat ciracii portocalii să distrugă învăţământul, sănătatea, cultura, educaţia şi economia ţării şi vă miraţi acum că sunteţi huiduiţi şi bătuţi cu pietre. Le-aţi dat mână liberă acoliţilor îngâmfaţi şi aroganţi ca să întoarcă pe dos sistemul de valori începând de la guvern şi până la primărie sau unitatea militară. Prin bătaia de joc asupra poporului, aţi determinat un tânăr ofiţer activ să iasă în stradă. Aflaţi de la noi că acel ofiţer activ e mai valoros pentru ţară decât toţi ciracii potenţaţi care vă înconjoară.
Aţi permis aceleiaşi cohorte portocalii să taie în carne vie pe spinările cocoşate ale oamenilor amărâţi şi când am îndrăznit să cârtim ne-aţi apostrofat spunându-ne că suntem atât de proşti încât nu ne dăm seama cât de bine o ducem.
Alo! Vedeţi că ne-aţi confundat cu barosanii portocalii cu funcţii şi averi mari dar cu creerele cât nuca. Palatele care sufocă lacul Snagov staţiunile montane, delta şi marea vedeţi că nu sunt ale noastre ci ale cocoşilor, videnilor, bercenilor şi plăcintelor portocalii. Noi suntem ăia de la bloc, cei cărora le-aţi umblat în fel şi chip la banii din pungă.
Prin punerea la cârma ţării a guvernului Boc, aţi sărăcit ţara, aţi învrăjbit toate categoriile sociale, aţi creat neîncredere, aţi dat frâu liber corupţiei şi crimei organizate generalizate, aţi întinat moralitatea poporului român, i-aţi îngropat valorile reale şi aţi promovat nonvalorile. Aţi otrăvit societatea pe care Urbanii portocalii au denumit-o mai apoi o adunătură de viermi, ciumpalaci şi imbecili.
Alo ! Dom’ preşedinte! N-aţi avut timp să vă întoarceţi cu faţa către noi şi să ne ascultaţi pentru că aţi fost ocupat cu emisiunea „Te pui cu blondele”. Ciracii portocalii v-au orbit, v-au dezinformat şi v-au rupt de popor pentru că i-aţi îmbuibat cu ciolane zemoase. Aţi transformat România într-o ţară în care se face prostituţie politică şi intelectuală. Am ajuns ruşinea Occidentului. Acum că n-o să mai aveţi ce le da, ciracii portocalii vă vor părăsi şi vă vor inculpa chiar ei pentru tot răul din ţară, încercând să-şi salveze propriile piei. De-acum înainte, la emisiunea „Te pui cu blondele” veţi găsi studioul închis.
Alo! Acum ne auziţi dom prezident? Opriţi ofrandele către UDMR pentru a nu face din ţară un al doilea KOSOVO! Nu merită să sacrificaţi ţara pentru puterea care v-a orbit. L-aţi cunoscut pe unul Mubarack? Dar pe unul Ben Ali? Dar pe unul Gaddafi? N-aţi învăţat nimic din primăvara arabă pe care o tot invocaţi cu neruşinare în faţa diplomaţilor străini. N-ar fi mai bine să fiţi atent la iarna românească?
Timpul dumneavoastră prezidenţial s-a terminat dom’ preşedinte. Poporul v-a luat bateriile. Spălaţi-vă păcatele şi plecaţi! Mâine, ca urmare a „glorioasei” guvernări „Boc”, poate nu va mai fi apă caldă iar viermii, ciumpalacii şi imbecilii de la Universitate şi din întreaga ţară vă vor face un duş rece. Ce va mai fi apoi numai Dumnezeu ştie pentru că viermii, ciumpalacii şi imbecilii sunt foarte flămânzi.
La revedere domnule preşedinte! Vom veni şi noi la actul final al piesei cu viermi, ciumpalaci şi imbecili.
Ne-au costat cam mult biletele dar credem că merită.
Alo! S-a întrerupt legătura dom’ preşedinte.

Cu acelaşi respect pe care DV. ni-l acordaţi nouă,

Col(r) lect. univ. dr. VASILE FULGA ,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu