joi, 21 noiembrie 2013

BPC catre PRESEDINTELE ANCMRR

Stimate Domnule General (r) prof.univ.dr.Mihai ILIESCU

                     Aniversarea zilei Dumneavoastră de naştere, a 71-a de primăveri, oferă camarazilor cu care timp de peste o jumătate de deceniu vă aflaţi şi lucraţi în conducerea centrală a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza", prilejul deosebit de plăcut de a vă transmite şi pe această cale, înalte sentimente de consideraţie şi respect camaraderesc, sincere felicitări, odată cu urarea de mulţi ani de acum înainte, în deplină sănătate şi putere de muncă, fericire personală şi familială.
                      Noi camarazii Dumneavoastră, nu putem uita că în aceşti şase ani în care ne-am aflat alături, la bine şi la rău, în vâltoarea a numeroase provocări, a-ţi muncit cu însufleţire neostoită pentru ca structura asociativă a cadrelor militare în rezervă/ retragere provenite din activitate în Armata României să-şi afirme, în activitatea de zi cu zi, îndelungata sa legitimitate istorică şi juridică, reprezentativitatea, utilitatea şi notorietatea publică, caracterul său de organizaţie nonguvernamentală cu acţiune în domeniul securităţii şi apărării naţionale, aflându-vă la originea şi în miezul tuturor iniţiativelor şi acţiunilor A.N.C.M.R.R. din aceşti ani.
                      În „bătălia” pentru drepturile de pensie cuvenite legal fostelor cadre militare active, dusă de A.N.C.M.R.R. în anii 2009-2013, a-ţi fost permanent în fruntea celor care „bătându-se” pentru recunoaşterea acestor drepturi, au invocat şi susţinut recunoaşterea specificităţii serviciului militar ca profesie, rigorile şi condiţiile speciale în care au fost obligate să-şi desfăşoare activitatea şi viaţa cadrele militare în rezervă/ retragere şi familiile acestora.
                     Vă asigurăm Domnule general că suntem pe deplin solidari cu Dumneavoastră.
Clevetirile au fost, sunt şi vor fi încă. Dar, vă asigurăm că în tot ceea ce întreprindeţi sau întreprindem împreună, în folosul cadrelor militare în rezervă/ retragere şi familiile acestora, bazându-ne pe realizări, pe fapte indubitabile, nu vom da nicicând înapoi în faţa provocărilor invectivelor şi neadevărurilor. Aşa cum s-a demonstrat la cea de-a VII-a Conferinţă Naţională, invectivele, orgoliile personale fără acopere, nu pot rezista în faţa faptelor celor care, ani de zile, în mod voluntar,
şi-au dedicat priceperea şi energiile activităţii în folosul cadrelor militare în rezervă/ retragere provenite din activitate în Armata României.
                     Aşa că Domnule general, uniţi sub deviza „PATRIE-ONOARE-DEMNITATE”, tot înainte, cât Bunul Dumnezeu ne va mai susţine în putere de muncă.
LA MULŢI ANI !


           BIROUL PERMANENT CENTRAL                                                                                        8 Noiembrie 2013

PS  Desi cam tarzior, ne alaturam si noi celor care-l felicita pe OMul  Mihail Iliescu si-i dorim  sanatate, timp dar  si sa-i  reuseasca sa fie camaradul  tuturor celor pe care-i pastoreste, dincolo de cuvinte ! 
La multi ani !

                                                                                                                                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu