duminică, 13 noiembrie 2011

Reuniunea regională a organizaţiilor UNPR din Oltenia / Gabriel Oprea: “Actuala coaliţie va câştiga alegerile în 2012!”

PReuniunea regională a organizaţiilor UNPR din Oltenia / Gabriel Oprea: “Actuala coaliţie va câştiga alegerile în 2012!”

Aproximativ 2000 de membri ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României din judeţele Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea au participat sâmbătă la Reuniunea regională a UNPR, găzduită de Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova. La eveniment au fost prezenţi liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu, vicepreşedinţi, parlamentari, şefi de filiale şi primari din diferite zone ale ţării.

Delegaţia Oltului, condusă de deputatul Valeriu Steriu, preşedinte interimar al UNPR Olt şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, a fost compusă din peste 300 de membri, printre aceştia regăsindu-se şi 20 de primari din judeţ. În scurtul său mesaj adresat colegilor participanţi la reuniune, deputatul Steriu şi-a exprimat convingerea că UNPR va obţine un scor avantajos la alegerile din 2012. “Ne aşteaptă un an greu, dar sunt convins că în Oltenia putem obţine un scor mare la alegerile din 2012. Cel puţin în judeţul Olt, noi vrem să începem de sus, cu Consiliul Judeţean, unde la sfârşitul lui 2012 vom avea preşedinte UNPR”, a spus Steriu.


Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat şi Gheorghe Anghel, primarul oraşului Caracal, care şi-a manifestat încrederea că partidul, pe a cărui listă va candida la alegerile din 2012, se va dovedi unul câştigător pe toate liniile.

sursa:http://www.evenimentdeolt.ro/eveniment-new/politica/reuniunea-regionala-a-organizatiilor-unpr-din-oltenia--gabriel-oprea--actuala-coalitie-va-castiga-alegerile-in-2012---8f3d2683a6274508badc010d8373ec90

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu