luni, 24 septembrie 2012

Este bine de stiut ... ! Iata cum prezinta propaganda din Ungaria regiunea Transilvaniei


Priviti videoclipul ! mai ales finalul !

http://www.youtube.com/watch?v=hl_SgZvx8VM

Rusine politicienilor nostri care se fac ca nu vad pericolul ...
Ne trebuie imediat prag electoral de cel putin 15 la suta si sa intre in Parlament numai ca partid nu Uniuni ....... si atunci noi vom hotara tot in tara noastra, altfel vom pierde pas cu pas totul ..... baietii isi vad de drumul lor ...

Binenteles ca un strain nici n-ar sti macar ca-i vorba de Romania, o tara vecina cu Ungaria, si atata tot - fara legaturi de mare prietenie ci din CONTRA...iar Ungurii nu par a se resemna cu pierderea Transilvaniei nici dupa 94 de ani....dar n-au pierdut numai Transilvania ci un Imperiu intreg care de fapt nici nu fusese Unguresc ci Austriac....oare asa prezinta ei si Iugoslavia, Cehia, Slovacia, Italia, Polonia, Ucraina, etc ?
Binenteles ca sunt multe orase din Transilvania al caror nume EU nici nu l-am recunoscut pe ungureste, iar autorii Propagandei au avut grija sa nu arate aproape deloc denumirile romanesti din strazi, firme, monumente, etc - ca sa creeze intr-adevar impresia cum ca arata o parte din Ungaria, … iar cei din Israel care mi-au trimis acest filmulet cumparat pe un CD dintr-o vizita la unguri, au denumit-o "Transilvania sau ERDELY, o regiune din Ungaria la granita cu Romania"
... ca sa vedeti cum se scrie si re-scrie Istoria pe GOOGLE in zilele noastre !!

RUSINE !!!

Asa ne trebuie, daca suntem niste babe si niste pupincuristi stand cu mana intinsa la portile occidentului.
Nu mai muncim serios de 22 de ani si asteptam pomana de la Uniunea Europeana si ne luptam ca lupii pe starvurile aruncate de ei.
sursa :those/who/love/their/country via genmargarit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu