marți, 25 septembrie 2012

Eures: oferte de nerefuzat în Danemarca şi Norvegia

Compartimentul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt le aduce persoanelor din judeţ aflate în căutarea unui loc de muncă în afara ţării zeci de posturi de nerefuzat. Cele mai multe vin din Norvegia, unde se caută ingineri, pe salarii care pornesc de la 60.000 de euro brut pe an şi pot ajunge la peste 100.000 euro pe an, în funcţie de experienţă şi calificări. Posturile sunt oferite de o firmă din zona Oslo, care primeşte CV-uri pentru meseriile: inginer supraveghetor, inginer submarin, senior inginer conducte sub presiune, senior inginer structuri şi inginer/manager proiect până în 30 octombrie. Perioada pe care se va încheia contractul este cuprinsă între 6 şi 36 de luni, cu posibilitatea obţinerii unui contract permanent. Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să trimită CV Europass în limba engleză şi copie după diplome în format PDF la adresa de e-mail: job@rcc.no şi să specifice în subiectul e-mail-ului locul de muncă pentru care aplică.

Jupuitori de nurci şi specialişti IT în Danemarca

Alte oferte disponibile în această perioadă sunt oferite de mai multe firme daneze. Astfel, potrivit informaţiilor de pe portalul ANOFM, un angajator din regiunea daneză Abyhoj are vacante un post de dezvoltator senior.NET şi un alt post de consultant senior business intelligence, locuri de muncă plătite cu minimum 3.300 de euro brut pe lună, la care se adaugă asigurări de sănătate şi de pensie. Persoanele selectate vor avea ca responsabilitate întregul proces al proiectului clientului, de la primele întâlniri şi până la termenul de livrare şi vor lucra atât în sediul companiei cât şi în sediile companiilor cliente. Termenul limită pentru aplicare este 2 octombrie, data până la care persoanele interesate de ofertă pot trimite CV în limba engleză la adresa de e-mail: job@d60.dk, în atenţia lui Lotte Tue Munk. O altă firmă din Danemarca vine cu o ofertă mai puţin obişnuită: caută 40 de jupuitori de nurci pentru regiunea Hostelbro. Munca va consta în jupuirea nurcilor într-o companie specializată în prelucrarea şi obţinerea produselor din piele şi blană. Angajatorii plătesc la bucată, aproximativ 75-100 euro net pe zi, în funcţie de ritm şi precizie.
Cazarea se va face în căsuţe de opt-zece persoane, se ridică la aproximativ 260-330 euro pe lună, curăţenia în spaţiul de cazare se asigură de lucrători, iar transportul către şi din Danemarca precum şi mesele se suportă de muncitori. Contractul se încheie pentru un interval cuprins între trei şi şase săptămâni, în perioada 8 noiembrie şi 20 decembrie 2012.


Persoanele care vor să obţină mai multe informaţii despre ofertele valabile în această perioadă în ţările europene se pot adresa compartimentului Eures din cadrul AJOFM Olt, la adresa de e-mail ot_eures@ajofm.anofm.ro, numărul de telefon 0249/411.002 sau la sediul instituţiei din strada Prelungirea Crişan, numărul 2.

sursa :http://www.gazetanoua.ro/index.php?mod=stiri&id=16197&title=Eures:-oferte-de-nerefuzat-in-Danemarca-si-Norvegia.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu