luni, 17 septembrie 2012

IN ALTA ZI IN ANCMRR OLT !

Intr-un context extrem de tensionat din lume,in care :


1. asistam la o mobilizare fără precedent de nave de război în Golful Persic. Israel şi Iran mai au un pas până la război.
O flotă impresionantă de nave de război se grupează în Golful Persic, în aşteptarea unui posibil atac al Israelului împotriva Iranului, conform Daily Telegraph.

"Armada" formată din nave de luptă, portavioane, dragoare de mine şi submarine se îndreaptă spre strâmtoarea Ormuz, element esenţial în acest context.

Prin strâmtoarea Ormuz trec zilnic circa 18 milioane de barili de petrol, sau 35% din petrolul tranzacţionat pe mare , din întreaga lume.

O blocadă în acest punct strategic ar avea efecte catastrofale asupra Marii Britanii, Europei, SUA şi Japoniei, economii care se bazează pe ţiţeiul din golf, mai scrie Daily Telegraph.


2. observam cum, incredibil, dar un film realizat de un grup de amatori si difuzat pe YouTube a putut detona muntele de "dinamita" acumulata in tarile musulmane in ultimii ani pe fondul sentimentelor anti-americane si anti-occidentale in general.
Dupa ce miercuri s-a dat startul violentelor in Egipt, culminand in Libia cu uciderea celor patru oficiali americani, inclusiv ambasadorul, in urmatoarele doua zile protestele mai mult sau mai putin violente s-au propagat in intreg Orientul Mijlociu si Nordul Africii, in peste 20 de tari.
Pe fondul acestor evenimente si tinand cond de tensiunile deja existente in zona pana la initierea lor, Pentagonul a dislocat deja doua distrugatoare in zona.


3. statele membre NATO sunt ingrijorate dupa o serie, fara precedent , de vanzari de arme in valoare de mai multe miliarde de dolari, catre Rusia, din partea Frantei, Germaniei si Italiei.

Organizatia se teme ca aceste tranzactii ar putea destabiliza securitatea, se arata intr-un raport congresional al Statelor Unite ale Americii, dat publicitatii joi, cu 10 zile inaintea summit-ului NATO, potrivit agentiei AFP, citata de Space War.


4. ne infriguram la faptul ca China avertizează Japonia cu razboi economic

Eventuale sancţiuni comerciale chineze împotriva Japoniei, drept replică la achiziţionarea de către Tokyo a unor insule din Marea Chinei de Est disputate de ambele ţări, ar putea da înapoi economia japoneză.
Japonia deja a început SABOTAJUL ECONOMIC

Marile companii nipone şi-au închis luni fabricile din China şi au cerut japonezilor din China să nu îşi părăsească locuinţele din cauza protestelor violente privind disputa teritorială care ameninţă să afecteze semnificativ legăturile comerciale dintre cele mai mari economii asiatice, transmite Reuters.
Săptămâna trecută, China a reacţionat vehement la un recent anunţ al Japoniei privind naţionalizarea unor insuliţe revendicate de Beijing, după ce îşi reafirmase suveranitatea asupra arhipelagului denumit Senkaku de niponi, Diaoyu de chinezi, conform agenţiilor de presă internaţionale. În China au avut loc totodată ample manifestaţii populare antinipone.

Un grup de insule nelocuite, situat la 2.000 de kilometri sud-vest de Tokyo şi la 200 de kilometri nord-est de coastele Taiwanului, care de asemenea le revendică, este în centrul disputei care a dus la deteriorarea relaţiilor dintre cele două ţări,

iata ca membrii ANCMRR OLT isi gasesc timp si pentru a dezbate, pe indelete, pe marginea fostei Case a Armatei a subofiterilor din Caracal, a faptului ca un anume bloc ,,G...,, din municipiu nu este protejat impotriva intemperiilor dumnezeiesti, a reintegrarii sociale a rommilor, a parcarilor insuficiente , a poluarii fonice produse cu ocazia nuntilor organizate in restaurante precum si in legatura cu intarirea disciplinei in CARPM, sugerandu-se insasi suprema indepartare a celor ce ies din front in raport cu poruncile conducerii.
Nu s-a uitat, ca de fiecare data, nici de obsedanta, arzatoarea problema a predarii/primirii functiei decizionale la nivel judetean-asociativ de profil.


Hotarandu-se, cu aceeasi ocazie, ca problemele de interes imediat, cum ar fi: revenirea CARPM la asociatia cadrelor militare care a infiintat-o si revitalizarea acesteia,stoparea discriminarii militarilor romani, pensiile militare de stat, reantregirea pensiilor membrilor ANCMRR OLT,ciuntite abuziv, legea sanatatii ori asistenta sociala a membrilor suferinzi sa fie tratate intr-un plan secundar,acestia au dat , inca odata, dovada altruismului, marinimiei ce-i caracterizeaza.

sursa : MyMind.org/geea

Cinste lor, cinste lor, cinste .... !

3 comentarii:

  1. Conform statutului CARPM este o asociatie independenta fata de ANCMRR Filiala Olt si pentru aceasta TREBUIE SA PLATEASCA CHIRIE PENTRU SPATIILE DETINUTE . Greseala CAR-lui ( a fost asumata prin AG ) trebuie asumata si informata Directia Domenii si Infrastructurii din MApN ( atentie la documentele care trebuiesc intocmite de CAR si trimise catre DDI -cele din protocol-semnate si asumate de conducerea CAR).
    Daca s-a aprobat noul statut al CAR, de ce nu publicati pe net pentru informarea membrilor CAR.
    Daca dumneavostra doriti sa supuneti la vot un document ( ACMRR si/sau CARPM ) trebuie prezentat membrilor sai cu cel putin 30 de zile pentru cunoaste ce voteaza si a aduce completari acolo unde este cazul.
    Luati exemplul Consiliului Local si consider ca puteti sa intrebati pe domnii consilieri Bujor - Presedinte Comisia Juridica si Maciu ( cenzor - CAR ).
    Important sa doriti.
    SPOR LA TREABA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CAR trebuie scoasa dupa site al ANCMRR. Nu mai are legatura cu ANCMRR. Pe acesta cale dorim un punct de vedere al ANCMRR si CAR ( prin creierul luminat din Revolutia din 1989 de la Timisoara -Stefan Stefan, ce important era la revolutie.......RUSINICA,RUSINICA,....MAI AI TUPEU SA NE DAI MODELE DE DEMOCRATIE, CORECTITUDINE,ETC.,....................

      Ștergere
    2. ANCMRR si CARPM sa prelucreze documentele primite....... refer la stimabilul Stefan Stefan cu ce a facut dansul la ,, REVOLUTIE din DECEMBRIE 1989 ,,.
      Chiar spune bine domnul anonim sa luam pozitie impotriva acestui domn ,,STEFAN STEFAN,, si sa-l scoatem din toate ONG,....( poate de aceea si-a dat demisia din Comitetul Director si NU A PLATIT COTIZATIA TIMP DE 2 ANI LA ANCMRR SI ARE PRETENTII de revenire in functia respectiva).
      DE ce a plecat din TIMISOARA ?
      De cine a fost promovat (pe cine a promovat-copii lui ANGHEL si asa mai departe...).
      Domnul Breazu ( poate din nestiinta )l-a reevaluat pe acest domn Stefan Stefan si a fost promovat in functie la CARPM.
      Acest domn Breazu a spus acum doi ani ca ,,PRESEDINTE CARPM va fi propus acest Stefan Stefan - cata rusine.
      Domnul Presedinte BICHIR sa puna in discutie si sa prelucreze documentele- aveti curaj sau ......
      CATA NEDREPTATE SI MAI TARZIU VOM PLATI.

      Ștergere