luni, 11 februarie 2013

ANGAJARI S.G. IN MApN


  “Ministerul va prelungi termenul iniţial de depunere a dosarelor pentru recrutarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti până la data de 8 martie”.
 Această decizie a fost luată ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea tinerilor pentru a face parte din forţele Armatei.

“MApN salută interesul tinerilor pentru armată şi sprijină constant acest demers, prin programele iniţiate de către structurile abilitate. Perioada iniţială de depunere a cererilor pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de M.Ap.N. era între 4 şi 22 februarie”.

Birourile informare-recrutare din teritoriu asigură documentele tipizate care fac parte din dosarul de candidat: cererea de înscriere, fişa de cunoaştere, fişa de examinare medicală.

Detalii despre procesul de recrutare al militarilor se pot găsi la link-ul:

http://www.mapn.ro/recrutare/sgv1.php.http://www.mapn.ro/recrutare/sgv1.php.

9 comentarii:

  1. Iată observațiile unui rezervist care citește aici
    saitul numindu-se ANCMRR ... deci pentru pensionari militari.
    OBSERVAȚII
    - CE E ALEA S.G. din titlu, dacă-i de la STAT GENERAL trebuia și MAJOR (SMG) , zău că n-am mai văzut o asemenea prescurtare! Să fie vorba de angajări de SEGE-NARI??! 6969nouari?
    - se prelungește termenul de depunere al dosarelor ca urmare a numărului mare de solicitări ...AM IMPRESIA CĂ E CEVA FALS AICI ... PĂI, DACĂ OMUL al-ics-ulea a venit cu dosarul (care are 3 file ... mai vorbim!)de ce să-l amânăm, nu pricep și basta, durează mai mult de 10 secunde să-l înregistrez ? ... (nu mai comentez varianta POȘTĂ ori EMAIL !!!)FALS FALS
    Este evident că cerșește DEPUNERI DE DOSARE ...
    - salută interesul tinerilor și sprijină demersul prin PROGRAMELE ABILITATE INIȚIATE ... aici am bufnit în râs ... 112 ! Echipa SMURD a consemnat: CAZ PARA - CAZUISTIC DE INTERPRETARE GABORISTIKĂ A FUIORULUI CU RĂSUCIRE DREPT FĂRĂ RĂSUCIRE ...
    - dosar cu 5 file 2 coperți,cerere, fisa cunoastere,fisa medicala.Dacă Dvs. știti ce e aia FISA DE CUNOASTERE ... eu mă predau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se întelege căcandidatul depune fișa aia de cunoaștere ... chiar nu v-a umflat râsul ?? Dacă zicea FIȚĂ DE AUTOcunoaștere mai mergea ... NU-i A-șa MANA PARA de p=acia ?!

      Ștergere
    2. Considerand ca intrebarile Domniei Voastre mustesc de seriozitate, incerc sa va descifrez mesajul in partile adumbrite. Astfel :
      -in ,,jargonul,, stat-majoristic actual , ,,SG,, inseamna soldat-gradati ;
      -fisa de autocunoastre reprezinta un chestionar biografic, specific fiecarei institutii care-o foloseste, in care insul in cauza completeaza ceva date de identificare, date despre familie, situatia scolara/profesionala, motivatie, autoevaluare etc ...
      mana-para-SIA

      Ștergere
    3. CUI rezervist PRODEST ? E cumva un îndemn la nepotisme ? Chiar te rog să fii serios, domnule ... dacă pe mine doar mă bănuiești de seriozitate ! Dumneata de ce nu-ți trimiți fata în Afganistan, n-are vocație de scorpion?!

      Ștergere
  2. Ai scris în titlu S.G. nu SGV ! SOLDAȚI ȘI GRADAȚI VOLUNTARI, este denumirea actuală, dacă ai preocupări ... de profesionist! Este în locul MAC - MILITARI ANGAJAȚI PRIN CONTRACT. Zău parc-ai fi din corpul MMS ... cu asemenea bâlbe!!
    Dar dacă doar îndrăznești și acum să -mi dai mie lecții de stat-majoristică, parcă îmi revin ceva amintiri despre calificativele maxime pe care trebuia să le accept de la Spinu, la toți cei din micro-structura dumitale, pe motiv că CERCETAREA TREBUIE SĂ FIE- FAȚĂ, E SARCINĂ DE PARTID !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pardon ... SĂ FIE-N FAȚĂ ...

      Ștergere
    2. 1. La Dridu nu se stie inca dar, de ceva timp, acestia sunt SG profesionisti nu voluntari...Voluntari au ramas doar cei situati la 41,4 km S- SV de catunul Dumneavoastra, anume cei din Voluntari!

      2. He-he-he ! Ce va mai gudurati pe langa ei ca sa va dea luciu la
      inspectii si controale ! Dar sa stiti ca va spun lui nene Spanu pentru ceea ce ati spus, cateva randuri mai sus, despre supercomponenta de asigurare a unitatii al carei strateg ati fost!!!

      Ștergere
    3. Adică de ce mă spui lu spinu, nu prea citește ori nu mai știe ... parcă-l văd plimbând prin unitate revista TIME cu Gorbaciov pe copertă ... să vadă lumea că doar el, în unitate, știe limba germană !

      Ștergere
  3. PROPUN SISTAREA DISCUȚIILOR !
    Este greșeala dactilotipei / bubutonistei de la minister care a scris titlul.
    S.G. ...... NU EXISTĂ !
    SGV .........VALABIL CÂND APĂRU AICI S.G.
    SGP ......... DE LA PROMULGARE !
    AȘADAR STOPS ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE !
    OK SK K

    RăspundețiȘtergere