joi, 4 aprilie 2013

ILUSTRAȚIA cu EUROPA ÎN CHILOȚI nu este pornoGRAFIE ci GEO - GRAFIE (DOVADA=SEMNELE DE LA TĂRTĂRIA tatuate pe MARMOREELE COPANE ale MISS-EUROPA post GORBACIOVISTĂ)


STOPS' 2013 FIRST RECORD = 4 points 16th Place SHIKI Kigo Kukai (march SHIKI MARTIE 2013 emerging leaves- green aphides preparing the spring offensive LANTERNS' FESTIVAL - romanian sky colors on Guinness Book)



SHIKI MARTIE 2013

                     emerging leaves-
                     green aphides preparing
                     the spring offensive



ON FREE FORMAT MARCH 2013 NOBODY WAS IMPRESSED BY THE ROMANIAN RECORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LANTERNS' FESTIVAL -
romanian sky colors 
on Guinness Book

STOPS - ROMANIA -     ...UE 

3 comentarii:

  1. Dragul meu MANASIA,
    Dacă nu vrei să aderi la ideea că SCRIEREA TĂRTĂRIA ESTE CEA MAI VECHE DIN LUME ... cel puțin scoate cognacul și harta aia din portHATȚĂ ... și afișează aici un crochiu cu zona localității TĂRTĂRIA ... NU FI TĂTAR!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rabdare maestre !
    Iata un exemplu !

    ,, Descoperire arheologica la Miercurea Sibiului. Cea mai veche scriere din lume?

    Fragmentul ceramic, inscripţionat cu simboluri necunoscute, ar putea dovedi existenţa scrisului în neoliticul timpuriu. Descoperirea aparţine arheologilor care lucrează pe şantierul autostrăzii Sibiu-Orăştie, la nord de Miercurea Sibiului, a anunţat, miercuri, directorul Muzeului Naţional Brukenthal, Sabin Luca, citat de Mediafax. Acesta a prezentat, într-o conferinţă de presă, un fragment ceramic descoperit într-un complex de locuinţe datate de dinainte de anul 6.000 î.Hr.

    Arheologii sibieni au explorat trei locuinţe, alături de cuptoare şi mii de fragmente de ceramică, dar ar mai putea fi, după calculele lor, alte trei – patru locuinţe din această perioadă rămase neexplorate, în apropiere. Săpăturile au fost realizate la o adâncime de aproximativ cinci metri, în perioada martie – iunie 2012. În situl Miercurea Sibiului 2 au fost găsite, în total, 29 de complexe cu material arheologic, ce aparţin neoliticului timpuriu – cultura Starcevo-Criş, primei epoci a fierului şi perioadei Evului Mediu timpuriu.,,
    sursa http://www.ziuaveche.ro/cultura-religie/cultura/descoperire-la-miercurea-sibiului-cea-mai-veche-scriere-din-lume-130029.html

    Ce sa mai spun despre site-ul arheologic din zona MANASIA, sub partonaj UNESCO & comp, pentru care sunt deja pregatite vreo 972 mld euro si unde, se spera, sa se afle adevarul despre modelul cosmologic Big-Bang...

    RăspundețiȘtergere
  3. Știi că sunt omul imaginilor ... sapă și dă-ne și nouă IMAGINEA A CEEA CE MINTE FRUMOS ZIUA VECHE A LUI NEA ... CȘU.

    RăspundețiȘtergere