vineri, 23 august 2013

ECOUL SPAGII IN MApN GADILA URECHI DE MINISTRU

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a dispus o anchetă a corpului de control al MApN pentru a verifica suspiciunile (!?) legate de faptul că nu au fost respectate criteriile de selecţie a personalului pentru un batalion ce urmează să plece în Afganistan ( a se citi , totusi,,,suspiciunile legate de spaga).

"Am şapte sesizări că nu la fiecare selecţie care s-a făcut s-a resepctat ordinul de ministru privind criteriile de selecţie. Dacă voi contata că nu a fost respectată metodologia, voi lua măsurile care se impun"
Ministrul a precizat că batalionul pregătit pentru Afganistan are efectivele complete, anume 500 de oameni, potrivit calificărilor cerute. "De exemplu, dacă postul este de şofer de transportator blindat, calificarea trebuie să fie pe tipul de transportator pe care ni-l pune la dispoziţie armata americană", a spus Duşa.

Acesta a arătat că există deocamdată un singur caz confirmat de neregularităţi în selectarea personalului. "Din verificările făcute, într-un singur caz am constatat că s-au inversat notele", a afirmat Duşa, adăugând că a dispus deja măsurile pentru corectarea acestei situaţii.

Aceasta nu este prima dată când în MApN primeşte reclamaţii cu privire la “rezervarea” unor locuri în teatrele de acţiuni militare din Afganistan.
Potrivit /www.romanialibera.ro, aproape 100 de reclamaţii de luare de mită vor fi cercetate de Corpul de Control al MApN, suspecţii fiind mai mulţi militari din batalionul 26 Infanterie „Scorpionii roşii”.


Aasadar, iata ca  dupa ani si ani, ecoul spagii din armata face prima victima. Reactia  ministrului este o dovada in acest sens: una capabila de festivalul umorului cazon !

Dumnezeule, dvs nu va miroase deloc a usturoi ?!

Un comentariu: