luni, 19 august 2013

MINISTRUL DELGAT LIVIU VOINEA ARE POaNTA-n PROGRAM...

Invitat la un post de televiziune, ministrul Voinea a anunțat că, desi  bugetul pentru anul 2014 nu este definitivat, guvernul Ponta va respecta prevederile Legii 263/2010 și va majora valoarea punctului de pensie.
 Astfel, acesta estimează o nouă creștere cu 4% a valorii punctului de pensie, începînd cu ianuarie 2014 ?!

Supermaestre, ati mai pacalit odata ,,boborul,, cand ati anuntat ca s-a  indreptat grava eroare a ,,fostilor guvernanti,,, cei care redusesera veniturile bugetarilor cu 25 % .
De fapt ati aplicat 25% la suma redusa de ailalti  rezultand , in drept, un minus serios in buzunarul bugetarului ...
Acum se doreste repetarea smecheriei.
Iar daca asa vor sta lucrurile, omul asta ori ne socoteste pe noi naivi de naivi, ori e smecher ori, la acel post Tv, se afla si el... in treaba.

Pai, daca in 2012 rata anuală a inflaţiei în 2012 a fost de 4,95% iar Lg 263/2010 prevede majorarea punctului de pensie cu rata inflatiei precum si cu 50% din majorarea salariului mediu brut pe economie cum poti spune mata , mare finantist aplicat, ca ,, se estimează o nouă creștere cu 4% a valorii punctului de pensie, începînd cu ianuarie 2014 ,, ?!

Dupa ce ca si asa suntem de rasul lumii cu valoarea acestui punct de pensie care se raporteaza la  ani demult apusi , vrei ca din condei sa faci din valoarea acestuia o aratare de vreo 790 si ceva de lei  in loc sa-l lasi sa zburde si el spre 850 lei, asa dupa cum spun socotelile noastre ?!

Frate, le ai cu capul sau nu ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu