sâmbătă, 25 septembrie 2010

ACEASTA SĂ FIE FAȚA ADEVĂRATĂ A CONDUCERII SCMD ?! RECUNOSC, LE-A LUAT CEVA TIMP SĂ ȘI-O ARATE !

Reciclatul tovărășel Pricina( din acest moment, nu-mi mai  pot permite sa asociez gradul de colonel,  obținut oricum altfel decăt adevărații truditori ai armatei române, cu acest nume)  și-a precizat punctul de vedere în legătură cu recentele  proteste ale polițiștilor din București . Și ne  arată biciul din cui afirmând că cei care doresc sa participe la demostrații, alaturi de aceștia,  sunt  PROVOCATORI!?
Iată ce propagandează împricinatul PRICINĂ :
"Le amintim membrilor nostri de sindicat ca avem stabilita o strategie de actiune, adoptata prin consultari cu filialele si conducerile acestora."  De care consultare o fi vorba? Dar , mai ales,  cu care dintre  filiale să fi comunicat pentru că  spre țărănoaia ( citiți provincie ) demult n-a mai dat o vorbă ?  Să ne bântuie insul pă-nserat și ne-o goli de gănduri și inițiative aplicabile și noi să nu știm ?

Mai zice ,,nudemultlăudătorul,, așa :
"Nu putem sa acuzam conducerea politica a tarii de actiuni neconstitutionale, de masuri ilegale, si noi, la randul nostru sa procedam in aceiasi termeni."

Păi  tovarășu, noi nu acuzăm, mata o faci ! Zic unii, nu puțini,    o faci dintr-un  oarece interes , altul decât al nostru…Noi constatăm ( și nu numai noi, dacă nu știai) neconstituționalități, mârșăvii ale acestei nefericite ceații ale poporului, pedelistuneperistudemeristă ( măi,  și știam că somnul rațiunii naște monștri ).

Sugerați , șerpește, calm din partea noastră ! Acu vreo doji de ani mai zicea cineva : ,,CALMI !TOVARĂȘI, FIȚI CALM ! LINIȘTE ! ,, .  Păi intovărășitule, știi vreun truc mata prin care să-ți gestionezi reacțiile în aceste momente de mare răvășire , altul decât cel prin să te dai cu-n gel de partid ( eventual adus cu vaporul de peste mări și țări sau , eventual, trimis  prin căsuța tainică ceistică) ?! Hai , coboară ,,jos,, și liniștește  un disponibilizat pe care nu-l bagă nici un angajator în seamă,  el știind că are  de hrănit acasă 2-3 copii, înca elevi la vreun liceu,  precum și o soție, eventual părinți bolnavi…Știu că nu o vei face, măcar pentru că  nu esti în această situație cu noi, nedisponibilizatule cocoțat ciudat in vârful SCMD… Păi, în situația asta, te-oi supăra dac-oi refuza calmul ?  

Dacă poți fi sincer măi acceptatule, ce specie de șarpe te-a incolțit și te-a injectat ?E scăpat din crescătoria vreunui partid spre care ai fost ademenit ? Măcar culoarea acestuia( a șarpelui !), ne-o spui ?

Continuă preaumilul PRICInă :
“Avem incredere in justitia tarii, avem incredere in aceia care, in randul sindicatului, si-au asumat sarcina de a castiga salubru aceasta batalie.”

Ești pe dos  și cânți fals tov-ule ! Doar acu ceva zile blamam   justitia care si-a tras spuza pe turta ei  și a păstrat pensiile neatinse și a considerat că este constituțional să se umble la pensiile militarilor. Nu noi boceam cu lacrimi cât pumnul dupa CEDO, ce naiba ?! Măi cetățene, noi eram măi frate, dă-o-n măsa de treabă... ! Dar vezi, noi atenți în afară nu ți-am văzut lacrimile de crocodil…! De mărie, de. ..Să fie învățătură de minte !

Vorbești de încredere ? Încrederea presupune onestitate, ea se bazează pe așteptări împlinite etc, etc…Deocamdată,  nu cred că e cazul să ne-o ceri , destul că ți-am dat un cec în alb ! Cam e timpul să contabilizăm doar reușitele distinse,  nu intenții !

 Aici e tare de tot manfișistul :
“Suntem, in principiu solidari cu colegii nostri din Politia Romana.”
DomlePricină, ce naiba , iar suntem curve ? Păi nu erau polițiștii frații noștri până mai ieri-alaltăieri ?
Măi minorule, măi neam de trădători, ăia , ieri,  nu de principiu aveau  nevoie  ci de noi acolo,  alături de  ei  ! Nu înțelegi ?  Sau te pomenești că,   “in principiu”,  om fi fost toti acolo ?De fapt, cred că nu am fost prezenți acolo , pentru că nu ne putem organiza, din păcate !

 RUȘINICĂ  PRICIN(IC)A !

P.S.  M-am lămurit !Altă  mărie (asociație) cu aceeași pălărie…Și totuși, chiar să nu putem mai mult ?! 

A, să nu uit :  toată admirația mea domnilor polițiști !   Față de Dumneavoastră mă simt dator...        

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu