joi, 23 septembrie 2010

MULTUMESC CAMARAZI!

Multumesc camarazilor mei, membrii ai Filialei judetului Olt"Gl.Gheorghe Argesanu" a A.N.C.M.R.R., pentru prezenta si si modul de manifestare la actiunea de protest desfasurata in fata Prefecturii din judetul Olt.
Dezaprobarea militarilor in rezerva si in retragere evidentiata prin pancarde, pliante si bannere, prin care-si exprima nemultumirea fata de actiunile ilogice, amatoriale si chiar criminale ale politicienilor din Guvern si Parlament de a atenta la onoarea si demnitatea militara, la conditiile oarecum minime de trai si viata, prin diminuarea veniturilor si diminuarea pensiilor, ajungandu-se la situatii critice, disperate.
Prezenta a peste 150 de insi a demonstrat atasamentul la o actiune de disperare, care exprima un drum gresit pe care guvernantii merg: injosirea si denigrarea militarilor, sfidarea acestora cu pensii care intrec orice asteptare, in deplin dezacord cu normele europene, cu recompensarea unor vieti subrezite in aplicatii, pe santierele de constructii, de veghe la integritatea Romaniei.
Prin urale si scandari au fost evocate contestatiile lor dar si prin dialogul delegatiei cu subprefectul judetului Olt, Virgil Panduru, si delegatii institutiei, acesta asigurand de intelegerea sa, de gasirea unor modalitati eficace de informare si determinare a guvernului pentru ca pensia militara sa fie apreciata ca pensie ocupationala si nu contributiva, militarii avand un regim special de munca.

Presedintele filiale judetului Olt a ANCMRR
Cdor(r)
BUJOR VASILE

5 comentarii:

  1. Felicitări ! Încă un ,,inaugural,, la CARACAL ! Din păcate , deși nu asta a-ti urmărit, nu ve-ți trezi la viață și celelalte filiale ANCMRR...Mă intreb , ce căutați totuși in acestă anecemerere ?!
    manasia

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ii intreb a cui filiala sunt?
    Cred ca nici ei nu stiu!
    Ce au realizat?
    Nimic , la patrat!
    Au fluierat a paguba!...

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Bujor,
    Vad ca esti presedinte la filiala ANCMRR si vice la SCMD!
    Bravo!
    Esti mare!
    Nu inteleg totusi?...

    RăspundețiȘtergere
  4. Prefectului ii cadeau "gradele" daca statea de vorba cu manifestantii ? Sunt pensionarii militari o categorie neimportanta pentru guvernanti(prefectul este reprezentantul guvernului) ?
    Ce urmeaza ? Daca exista un plan al protestelor, si poate fi facut public, este bine sa fie publicat pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu putem sa trecem, peste afrontul adus de domnul Mandu, si pentru ca vad ca se poarta ,poate e cazul sa ii aducem aminte ca a fost exportat la Caracal, ca urmare a plasamentelor financiare rasunatoare. Pacat domnule coleg, cei care v-au cunoscut in Slatina constata ca nu v-ati schimbat metehnele, ii jigniti pe cei prezenti din partea Slatinei- unii v-au fost si comandanti-, care 4, ca am fost 12? Da, pe unii nu ii mai cunoasteti, pe altii va prefaceti , asta-i viata.
    Si apoi cu ce drept ne urecheati? Pentru cei care ne acuza de neimplicare, ar trebui sa le spunem, ca dincolo de toate e vorba de lipsa de colaborare. Ca fapt divers , oficial nu am fost nici consultati, nici contactati.Puteam sa ne implicam mai mult, daca am fi avut informatia in timp util.Trebuie sa o spunem acum, ca datele dvs. de contact, pentru transmiterea aprobarii au fost obtinute de oficialitati de la noi.
    Cat despre obiective, respectiv „ Sustinerea acelorasi obiective reclamate prin actiunea in justitie a Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere “Alexandru Ioan Cuza”, asociatie de utilitate publica sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei si Presedintia de onoare a Ministrului Apararii Nationale”,n-a fost intentionat nepreluat, am constatat ca practic relua pe cele anterioare.Daca personal dvs. ati mai avut si altele, ne pare rau n-am avut cunostinta despre ele!
    Nici vorba, ca noi slatinenii sa ne asumam meritul organizarii acestei activitati, mai cititi odata postarea de pe blog, si poate atunci o sa intelegeti.
    Si, in definitiv, noi nu suntem si membrii ANCMR Olt ?, parca domnia voastra stiati cati membrii suntem in realitate! Practic procentual si slatinenii am avut acelasi nivel de reprezentare ca si dvs.
    Acestea sun corecturile de rigoare

    RăspundețiȘtergere