luni, 13 septembrie 2010

NOTĂȚI IN LEGATURĂ CU RECALCULAREA PENSIILOR

Cei care nu au urmărit mesajul televizat din ziua de 13 (!!!) sept 2010 al nefericitului ministru al apărării, g.o., o pot face accesînd linkul de mai jos :
http://www.mapn.ro/armatatv/categoria_15_pe_2010.php
Apar explicații suplimentare ( care nu prea sunt susținute de lege...) : pensiile de urmaș ( doar in cazul celor care au decedat in timpul și din cauza serviciului militar ) , de invaliditate(doar in cazul celor care au decedat in timpul și din cauza serviciului militar) precum si indemnizațiile veteranilor de război , ale văduvelor veteranilor de război, nu se recalculează !
Matelotul basescian dezbină și dezbină și iar dezbină....In cele 22 minute si ceva sa nu facă nicio aplicație pe dosarele disponibilizaților, cei care au fost ușuiți din armată dupa doar 20 de ani de activitate, pentru ca armia noastră să intre suplă-n NATO, și care vor fi spulberați de nelegea 119/2010 !?

P. S.1 Nu știu cine a denumit-o pe intitulata LUPU-general, PAUKERISTĂ...Aș dori să-l intîlnesc să-i dau un camion de bere !

P.S.2 DOAMNE, cu ce placere nesănătoasă lingea acest ministrucameleon la dosul stapânului Băsescu, cel de care este atîrnat afacericește ...Îngrozitor !

PS 3 Măi fraților, ce armată e asta care face generali și din finanțiști ?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu