joi, 14 octombrie 2010

ÎNCĂ O SEDINȚĂ A CONSILIULUI DIRECTOR AL A.N.C.M.R.R. CONSUMATĂ INUTIL ?!

Întrucât, din motive temeinice, niciun reprezentant al filialei Olt/ ANCMRR nu a participat la sedința Consiliului Director de săptămâna trecută, m-am informat în legătură cu acesta,  la surse participante,  și iată ce am aflat :

,, (...)

Despre OLT nu s-a spus nimic.Doar cateva voci au pesupus retragerea dumneavoastra din cadrul ANCMRR.Eu personal nu am crezut..

.Dar au fost si altii care nu au venit...Vrancea, Tulcea...

Sedinta a avut un caracter de propaganda electorala si de scoaterea in evidenta a meritelor Gl. Iliescu si ministru Oprea la ,,realizarile marete"!!!
Mai grav mi s-a parut servilismul confratilor nostri care au aplaudat permanent fiecare motivare prezentata.S-a insistat pe realizarea convingerii de catre noi a colegilor din teritoriu cu privire la intocmirea cererilor de recalculare.Elocventă a fost si aducerea Gl. Lucescu ( cel care l-a aparat pe Ceausescu in procesul din decembrie 1989)...care este mare jurist!!! si care ne-a dat sfaturi in ce si cum sa facem!!!
Generalisima Lupu a prezentat algoritmul de calcul si cateva exemple.Important este ca au intocmit o documentatie din 1947 cu soldele noastre...de grad, functie, gradatii etc.Personal am rugat-o pe domnia sa sa ne trimita si noua aceasta documentatie.Ea a fost inaintata doar la CMJ-uri.
D.mnul ministru a venit cu tot staful partidului sau in frunte cu Marian Sarbu si ne-a aratat cat de mult au facut domniile lor cu privire la recalcularile pensiilor noastre.Afirmatia ministrului cu privire la calcul a fost prin exemplificarea proprie, dansul la o pensie de 5000 lei va pierde 5%, respectiv 250 lei.
Pe toata durata sedintelor ( cele doua zile) a fost aspru criticat Sindicatul...chiar blamat...Atat de Zeus ( Gl Iliescu ) cat si de ministru.
ANCMRR va trimite in teritoriu algoritmul, documentatia si exemple de calcul.
Aceasta a fost sinteza celor doua zile de lucru...lauda unor colegi privind meritele domniilor lor privind aceasta etapa si precizarea ca vom merge pana la CEDO.
Sper ca veti primi materialul...Daca doriti si alte aspecte si precizari va voi sta la dispozitie.

Toate cele bune(...) ,,

P.S. Mai e ceva de demonstrat ?! 

2 comentarii:

  1. Nu am inteles,CARE SANT MOTIVELE "INTEMEIATE" de neparticipare, cine relateaza povestea de la sedinta sau adunarea cu iz electoral, cine si cand se retrage din ANCMRR....ambiguu.Putem avea un punct de vedere al conducerii filialei ANCMRR Caracal ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Relatarea o face un președinte de filiala, membru al consiliului director, participant la ativitate și care, pentru că are o relație foarte apropiată de SCMD, nedorind să atragă oprobiul conducerii ANCMRR asupra filialei , în întregul acesteia, a ținut sa-și păstreze, deocamdată, anonimatul !
    Despre retragere a comentat o parte din participanți, încercând să-și explice neparticiparea filialei la această activitate !
    Cât privește eventualul punct de vedere al conducerii filialei, în legătură cu aceasta , nu am amănunte !

    RăspundețiȘtergere