vineri, 22 octombrie 2010

REVOLTĂ INTERIOARĂ !

În legătură cu recenta poziție exprimata de ANCMRR ,  nici că se poate demonstrație mai clară a faptului că între cârmuitorii acestei asociații ( din păcate, aleși de noi ) și cei din teritoriu,  este o mare prăpastie.   Vie, domnilor, care tot se adâncește !

Cumplita  dezamăgire vine , totuși, din faptul că, tot utilizându-se  construcția ,,conducerea,, ,   se sugerează cumva că și președinții filialelor sunt cârdași cu acest material ! Faptul că aceștia nu prezintă nicio dezmințire  , cam asta relevă….Și totuși, refuz  să admit  aceasta, chiar de-aș ști că reprezintă evidența…

Dacă în ceea ce-i privește pe cei cocoțați deranjantdepreamulttimp în largul  și comodul jilț anecemererist , sunt dispus să  acceptat , să  înțeleg  și să  iert,   în schimb, nu pot să admit că mai marii filialelor , cei care ar fi trebuit să rezoneze cu realitatea, își pot permite să-și eticheteze foștii camarazi, foștii subordonați, foștii șefi  sau prieteni , astfel:         ,,  (…)indivizii care (…) încearcă acţiuni nesăbuite să destabilizeze ordinea publică şi să dezonoreze uniforma militară,, ,  ,,(…) cei care au ajuns din întâmplare la uniforma militară şi gradele militare,,  , ,, agitatori care, în numele unor interese personale sau politice, vor să întineze memoria eroilor neamului nostru ,,…
 Este grotesc și revoltător  !

Mai dezvăluie ceva materialul : onor conducerea supremă a ANCMRR , deși târzior, și-a  dat arama pe față în legătură cu  permanenta opoziție, plină de ură, pe care o are față de militarii disponibilizați  ( vă mai amintiți , sper, acele comentarii pe care le faceți la adresa acestora,  într-o ședință a Comitetului Director : ,, lăsați că  ați luat bani frumoși de la armată când ați fost disponibilizați…?!,,) .

P.S.  1. Dacă tot clamați faptul că  nu aveți nimic în comun cu Sindicatul cadrelor militare disponibilizate şi Federaţia militarilor din România , în spititul căror norme vă ingerați în activitatea acestora ?! Să fie o pornire dictată de ,, de verticalitatea conduitei noastre care este în consens cu virtuţiile cuprinse în deviza „Patrie, Onoare, Demnitate” ?!

          2.Domnilor generali anecemereriștiaserviți( ups, ce frumos sună !) , următoarele : ,,reamintim acestora că portul uniformei este reglementat prin ordin şi nimeni nu are dreptul de a o terfeli şi compromite. Pentru poporul român imaginea Armatei sale este încă vie, neîntinată.,,   nu găsiți că era mai bine dacă reușeați să le impuneți celor care, din nefericire , azi, conduc destinele țarii, implicit ale armatei ?!   

        3. Societatea civilă semnala, de curând, că România este  condusă de vârfurile foștilor secretari de partid, de capii securității sau , în cea mai fericită situație, de odraslele acestora !

Poate , într-o zi, ar fi bine să vorbim și despre cei din conducerea ANCMRR care, azi, ne dau lecții de onoare, ne vorbesc de verticalitate . Oare de ce ar fi ,,la noi în curte,, altfel ? Cine știe ce surprize ne pasc !  De analizat !

Concluzia : Nesăbuită declarație…!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu