marți, 26 octombrie 2010

GAFĂ MONUMENTALĂ A ministrului apărării naționale, dl g.o.

 In semn de vesnica recunostinta si pios omagiu adus eroilor neamului ce si-au jertfit viata pentru ROMANIA, reprezentantii ANCMRR precum și ai  Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate au depus, pe data de 25.10.2010, o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut.

Cu aceasta ocazie am asistat si participat la desfasurarea impecabila a ceremonialului religios si militar organizat de catre Garnizoana Bucuresti.


  Stupoarea a fost produsă de  faptul ca, la ceremonialul sus-mentionat, au lipsit dl. Traian BASESCU, Presedintele Romaniei, dl. Emil BOC, Primul Ministru si dl. gabriel oprea, ministrul Apararii Nationale.

  Ulterior, s-a aflat cu stupoare si indreptatita nemultumire ca dl. Traian BASESCU si dl. gabriel oprea au participat la dezvelirea monumentului EROILOR MILITARI ROMANI CAZUTI LA DATORIE situat in Parcul Copilului din sectorul 4 al Capitalei, construit prin contribuția personală a ministrului apărării g.o. precum și a Primăriei sect 4 București.


  Prin acest comportament aberant, dl. Traian BASESCU si dl. gabriel oprea au demonstrat o lipsa totala de bun simt, au jignit iremediabil memoria militarilor romani cazuti la datorie, raniti, disparuti pe front sau care au murit in lagarele de prizonieri, precum si a veteranilor de razboi si ai urmasilor acestora.

,,ACTIVILOR,, TREZIȚI-VĂ !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu