sâmbătă, 9 octombrie 2010

RECALCULAREA, DEOCAMDATĂ SUSPENDATĂ !

RECALCULAREA PENSIILOR SPECIALE A FOST SUSPENDATA PENTRU PERSONALUL AUXILIAR DIN INSTANTE SI DIN PARCHETE, PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC, DEPUTATI SI SENATORI, FUNCTIONARII PUBLICI PARLAMENTARI, PERSONALUL DIN CURTEA DE CONTURI, DAR SI PENTRU PERSONALUL AERONAUTIC CIVIL.


Curtea de apel Bucuresti a suspendat recalcularea pensiilor pentru aviatori, diplomati, personalul auxiliar din justitie, deputati si senatori,etc.

Succesul a fost obținut de ,,Asociatia pensionarilor din serviciul auxiliar din instante si parchete,,  care a cerut in instanta anularea hotararii de guvern privind recalcularea unei anumite parti din pensiile speciale.
Pana la luarea unei decizii definitive, instanta a suspendat Hotararea de Guvern din 2010, care se refera la recalcularea pensiilor speciale pentru personalul auxiliar din instante si din parchete, pentru personalul diplomatic, deputati si senatori, functionarii publici parlamentari, personalul din Curtea de conturi, dar si pentru personalul aeronautic civil. Aceasta decizie poate fi atacata prin recurs, dar este executorie din momentul pronuntarii.

Între timp, feudalul BOACĂNESCU zice următoarele :"N-am vazut nicio motivare. Legea (n.r. - a pensiilor) a fost declarata constitutionala de catre CCR si ea se aplica. Nu stiu chestiunea punctuala care a avut loc intr-o instanta sau alta, legea este constitutionala si merge mai departe"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu