marți, 25 octombrie 2011

Dispret total:primarul Devei, săltat la gradul de colonel în Armata Română

Surse din rândul cadrelor militare superioare hunedorene au declarat pentru ZIARUL HUNEDOREANULUI că primarul Devei, Mircia Muntean (UNPR), a fost avansat la gradul de colonel în rezervă de către ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea (UNPR)

Reprezentanţii Centrului Militar Judeţean (CMJ) Hunedoara nu au confirmat, dar nici infirmat informaţia, ci ne-au pasat pentru astăzi cu răspunsul. Primarul Devei ne-a declarat că nu a fost informat încă de înaintarea în grad, dar ştie că reprezentanţii ministerului au solicitat actele necesare.

Primarul Devei susţine că nu a primit o decizie oficială de avansare în grad, dar nu părea mirat să fie făcut colonel. „Eu oricum eram locotenent-colonel în rezervă. Anual ne dă unul (un grad – n.r.). 87 (de persoane – n.r.) am făcut reciclarea metodică la Lipova şi atunci am ajuns locotenent şi, pe urmă, de convocările metodice ne dădea câte un grad”. Întrebat cum se simte cu anunţatul grad de colonel la purtător, Mircia Muntean ne-a dat şi explicaţia pentru care primeşte această avansare: „De 15 ani tot fac ISU şi Protecţie Civilă”.

zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu