luni, 28 octombrie 2013

PONTA FACE IARASI...POANTE !

Pontanacu dixit :

"Rectificarea bugetară este miercuri, iar foarte probabil săptămâna viitoare cred că avem deja o primă formă a proiectului de buget, în aşa fel încât să-l trimitem Parlamentului la timp..... Din punctul meu de vedere - şi e şi punctul de vedere al ministrului Finanţelor -, nu mărim toate pensiile şi toate salariile cu 3 şi ceva la sută, ci încercăm să ne adresăm celor cu venituri mici şi unor categorii speciale...,,, !

Pai, don premier, doar vorbiram ca pensiile au statuata, la baza lor, contributivitatea transformata, in final, in puncte pensie. Marirea de care faceti vorbire se aplica acelor puncte agonisite, bre. Asta , conform legii sistemului unitar de pensii... 
Vei fi avand matale alta filozofie, dar ai si  lege in acest sens ? Aaa, daca ati vrut sa va referiti la pensiile magistratilor, care au alta schema de evaluare, e in regula !

S-apoi, fie vorba intre noi, ipocritule,  pana unde se poate merge cu sustinerea oropsotilor pe care ii aveti  la suflet doar in masura in care va bazati pe votul lor? Inteleg: ajutor la incalzire, ajutor la transport,ajutor la medicamente,  ajutor la..ajutor , dar oare nu aveti  cumva impresia ca acei bani orientati doar spre acestia sunt banii tuturor  si utilizandu-i in acest domeniu in maniera asta ne egalizati ?! Mie mi se pare ca...cam asa stau lucrurile !
Preaministre, egalitate, DA,  dar egalizare... un pic mai mai tarziu ! Eventual cu banii famigliei Dvs !

PS Oare cum i se mai spune d-lui Geana ? Cumva ,,Prostanacu,, ?! Mai sa fie, ca doar n-o fi vreo academie de d-astia in curtea pesedeului !? Am pretentii, ce naiba...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu