sâmbătă, 4 decembrie 2010

Din comunicarea unui camarad sibian , am înțeles că, în ziua de 02.12.2010, comandantul CMJ Sibiu a participat la sedinta saptamanala a Filialei Sibiu a ANCMR . In interventia acestuia , comandantul CMJ Sibiu a afirmat , printre altele, urmatoarele:
,,Dl. ministru precizat ( in cadrul intalnirii avute de catre acesta cu sefii CMJ-urilor ) ca, daca vrem ca in 15.01.2011 sa primim pensia recalculata pe baza veniturilor lunare individuale, sa trimitem cererile si adeverintele de venituri, de preferinta prin centrele militare, pana la data de 10.12.2010!
Daca nu le vom trimite pana la acest termen, vom avea pensiile calculate pe baza veniturilor medii pe economie , valoarea acestora fiind cam jumatate din cele calculate pe baza adeverintelor de venituri,, , asa cum rezulta din exemplul prezentat de catre acesta !?
- totodată este musai ,, sa trimitem cererile de recalculare a pensiilor si adeverintele de venituri lunare primite de la centrele militare, chiar daca acestea contin erori. Sa intelegem efortul depus de ei pentru a ni se asigura conditiile de recalculare a pensiilor. Nu este timp acum sa fie indreptate respectivele erori. S-ar intarzia recalcularea ! Erorile vor fi indreptate ulterior, pe baza unei cereri, intr-un termen si pe baza unor norme,, ...
Absolut incredibil...
Ramăne ca Dumneavoastră să decideți ce ve-ți face !
Totuși, nu uitați să aveți în vedere faptul că esența disputei constă în a admite sau nu decuplarea noastră de eventualele cresteri salariale ale activilor ( grad si functie ) , asa cum prevede, implicit, Legea 119/2010 !
Zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu