luni, 24 iunie 2013

NOUL ,, F 16,, SUBIECT DE BANC



O serie de glume pe seama avioanelor F16 face furori pe internet. Bancurile, postate de revista Kamikaze, prezintă reacțiile românilor față de achiziționarea celor 12 avioane F16 din Portugalia.


Oficial MApN: „Avioanele F16 luate din Portugalia ne pot apăra de eventualele atacuri ale ostrogotilor!“

Pentru a fenta taxele uriașe, MApN a luat în calcul varianta înmatriculării avioanelor F16 în Bulgaria.

Avioanele ca avioanele, le luăm ieftin. Problema este contractul de consultantă care ne va spune cum punem pe ele instalatii GPL.

Armata trage de timp cu achizitia, se teme ca nu cumva lui Băsescu, pe ultima sută de metri a carierei, să-i vină cheful să mai vândă o flotă. 


 Vanghelie: „M-am prins, F16 este 4×4, deci e cel mai bun la drumurile noastre“.

Dan Șova, încă în priză după succesul obținut în tranzacția cu Bechtel, a atras atentia că ar fi bine să securizăm contractul pentru achizitia de F16: să strângem încă de acum foarte multi bani pentru reziliere.

Tăranii de lângă Câmpia Turzii au ieșit din birt, revoltați: „Sperietoarele de ciori de pe câmp abia se obișnuiseră cu MIG-ul 21 Lancer, ce facem acum?“.


În Argeş au început deja să se elibereze carnete de pilot pe F16, împreună cu licenţe de explorare a gazelor de şist. Pe sest...

PS  Ma rog, bancuri  de incepatori...Scuzabile, cand te gandesti ca suntem la inceput...Ce-o fi cand o auzi Bula de el ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu