vineri, 6 august 2010

ATENTIONARE IN LEGATURA CU RECALCULAREA

În conformitate cu prevederile Legii 119/2010 şi H.G. 735/2010, incepând cu data de 03.08.2010 se primesc cereri ale pensionarilor militari din raza Centrului Militar respectiv, pentru inceperea procesului de recalculare a pensiilor.

Dosarul trebuie să cuprindă:
- C.I./B.I. – original şi copie;
- Talon de pensie – original şi copie;
- Livret militar – original şi copie;
- Decizie de pensionare – original şi copie;
- 1 plic autoadresat şi timbrat pentru răspuns la cerere;
- 1 dosar sina;
- 10 coli albe tip A4 (la unele centre militare!).
Pentru depunerea solicitarii se face o planificare,deci mai intâi contactaţi centrul militar prin telefon-0249437173 sau direct, printr-o vizită  facuta acolo, pentru a vă programa  ziua şi ora
la care să mergeţi să depuneţi dosarul.

La depunerea dosarului se completează o cerere,aşa că trebuie să vă prezentaţi personal . 

VA RECOMAND SA NU COMPLETATI SI CEREREA DE RECALCULARE  DECAT DACA DVS. INTENTIONATI SA VI SE RECALCULEZE PENSIA ! SE PARE CA ATAT CENTRELE MILITARE CAT SI ARHIVELE AU FOST INSTRUITE SA NE ,,CONVINGA,, SA FACEM ACEST LUCRU  MOTIVAND CA ALTFEL NU NE POT ELIBERA  DATELE SOLICITATE DE NOI !?

ATENTIE ! Informatiile sunt verificate doar din 2 surse ! A 3-a sursa , respectiv CMJ Slatina, comunica  ca la data de 05 03 2010 nu are date suficiente recomandandu-ne sa asteptam !Ar fi bine sa solicitam, la randul nostru, CMJ-ului sa ne faca o comunicare oficiala in acest sens pentru ca se pare ca va trebui sa ne,, inarmam,, cu hartii  !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu