duminică, 8 august 2010

SINDICATUL MILITARILOR DISPONIBILIZATI ATRAGE ATENTIA

-Nu va bazati pe Constitutia Romaniei, pentru ca tovarasul Basescu si gasca lui de slugi au facut din ea hartie igienica!
-Prevalati-va de principiile de drept international ale neretroactivitatii legii si sperantei legitime.
-Pensia nu este un venit ci o creanta asupra statului, conform solutiilor date de CEDO.
-Pensia este un drept castigat, conform Conventiei pentru drepturile omului, Protocolul 1, Art. 6;
-Pensia constituie un drept patrimonial, conform Conventiei pentru drepturile omului, Protocolul1, Art. 1.
-Asimilata dreptului de proprietate, pensia nu poate fi diminuata (prin “”recalculare””, spre exemplu) nici confiscata, conform Tratatului de la Lisabona, Art.45, Cartei Drepturilor -Fundamentale a UE, Art. 17, Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 17, pentru ca nu se poate aduce atingere dreptului de proprietate.
-Diminuarea pensiei prin legi anticonstitutionale si antieuropene constituie un caz de DISCRIMINARE, conform Conventiei pentru drepturile omului, protocolul1, Art. 6.
-Persoanele in varsta au asigurat dreptul la securitate si asistenta sociala, la o viata demna si independenta – vezi Carta Drepturilor Fundamentale a UE, Art 25 si Art. 34 si Declaratia Universala a Drepturilor Omului, Art. 25.
-Orice cetatean are dreptul la o buna administrare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art. 41.
-Drepturile si libertatile castigate nu pot fi desfiintate, conform Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, Art. 30.
-In situatiile de mai sus, UE trebuie sa intervina pentru reparatiile necesare, conform Cartei Drepturilor Fundamentale a UE, Art.41, iar legislatia europeana prevaleaza aberatiilor legislative basesciene.
Cat de mult mi-as fi dorit ca mesaje de acest tip sa fi primit si din partea ANCMRR !Dar ce sa faci daca cei din conducerea centrala au fost trimisi, impotriva dorinta acestora, in concedii ...

Un comentariu:

  1. Il doare in chelie pe Basescu de toti.
    Parlamentarii, indiferent de partid se gudura pe langa el, doar doar or primi un os mai mare, activii tac ca asa au fost educati iar noi....vai muma noastra.

    RăspundețiȘtergere