ale Revistei Gândirea Militară Românească , cam asta ar reiesi...Si nu oricum, ci limpede ca lumina zilei !
Astfel, din cele „peste 40 de cărţi, manuale şi tratate de specialitate” pe care le-a publicat, după cum pacatosul mentioneaza pe site-ul http://www.defence.ro/personalitati/gheorghe_marin.php (05.08.2010), dl col C.P. considera ,cu decentă surprindere, că unora dintre ele tov GHEORGHE MARIN nu le este întocmai şi pe deplin autor sau, mai pe şleau le este mult mai puţin decât atât !Impunandu-si cu impetuozitate proprietatea asupra acestor lucrări, pe care da de inteles ca si le asuma integral , cel care si-a batut joc de functia pe care inca o ocupa din motive de lichelism, nu face decatsa-si dovedeasca micimea si ca om .Ramane de neinteles pentru mine cum, autorii de drept ai acestor lucrari , au acceptat aceasta stare de lucruri ?!
„Conducerea în domeniul militar. Studii” (Editura Militară, 1989),- „Eficienţa cercetării şi mascării” (Editura Militară, 1990),- „Câmpul de luptă cibernetizat” (Editura Militară, 1991),- „Riscul şi decizia militară” (Editura Militară, 1994),- „Hotărârea comandantului în viziune sistemică” (Editura AISM, 1994),- „Activitatea statelor majore în viziunea forţelor armate NATO” (Editura Militară, 2001,- „Forţele navale ale lumii în secolul XXI” (Editura CTEA, 2009),- „Terorismul maritim – mit şi realitate” (Editura CTEA, 2010 etc sunt lucrari avand mai multi autori dar DETROMATI DE MARIA SA GHEORGHE marin !
Iata ce mai zice fondatorul premiilor revistei GANDIREA MILITARA ROMANEASCA :,,Am mai constatat ceva, domnule profesor universitar doctor în ştiinţe militare. Am constatat că niciuna din lucrările: Visual FoxPro 5.0. Programare prin exemple (Editura Ovidius University Press, Constanţa, 1999); Tehnici de elaborare a aplicaţiilor pentru baze de date (Editura Ovidius University Press, Constanţa, 1999); Baze de date relaţionale. Concepte. Sistemul Foxpro. Aplicaţii (Editura Ovidius University Press, Constanţa, 1999); Introducere in AutoLisp prin exemple (Constanţa, 2001); Limbajul C - Programare prin exemple, Constanţa, 2001; Limbaje MySQL şi PHP. Programare WEB sub Windows (Constanţa) nu figura, la data de 26 iulie a.c., în baza de date a Depozitului legal de tipărituri gestionat de Biblioteca Naţională a României, dar am constatat şi faptul că anul 1999 a fost foarte prolific editorial(!). Pentru amploarea creaţiei dumneavoastră din acel an şi imediat după, v-ar invidia, cu certitudine şi Vladimir Ilici Lenin. De Iosif Vissarionovici Stalin nici numai vorbesc!...Faţă de cele constatate şi cu mult drag expuse, departe de a fi o tragedie a Neamului sau a bietei noastre Românii, îndreptarea fiind exclusiv în puterea de netăgăduit a voinţei şi a excepţionalului dumneavoastră caracter, noi, militarii care încă avem pe bocanci urmele noroaielor de altădată şi care îndurăm efectiv drama de azi a Oştirii şi batjocura fără margini a comandantului nostru suprem, avem o vorbă, regulamentară de altfel cândva, poate şi astăzi, pe care v-o amintesc aplicat, cu o imperativă consideraţie reparatorie: La loc comanda, domnule amiral! Şi încă ceva, domnule amiral, dovadă a camaraderiei de care suntem în stare, ne-am gândit să organizăm, cu o susţinută şi aleasă participare academică, pe cheltuiala noastră, a făcătorilor de bine, o largă dezbatere publică, intitulată, eventual, „Adevăr şi neadevăr în construcţia grandioasei opere teoretice a prof. univ. dr. Gheorghe Marin”.
Ca sa vezi pe mana cui se pare ca am dat armata !!!
Intrebarea este pur si simplu retorica.
RăspundețiȘtergereDaca avem un "Comandant suprem" MINCINOS si un ministru TRADATOR cum ai vrea sa fie Seful SMG? ALBA CA ZAPADA?