duminică, 8 august 2010

Pensii militare: ar trebui 1000 de ani ca sa poata fi eliberate adeverinte la toti pensionarii militari

Cei de la Ziua Veche au facut un calcul simplu privind provocarile la care va fi supusa birocratia din MApN pentru a elibera adeverintele care sa ateste veniturile salariale ale actualilor pensionari militari.

Calculul arata ca pentru a fi respectat termenul de cinci luni impus de guvern pentru obtinerea adeverintelor de catre pensionari militari (numai cei din MApN, aproximativ 80.000 de persoane-n.Ziua Veche) pentru a putea beneficia de pensie in functie de cotizatia din timpul activitatii ar trebui ca la arhivele militare din Pitesti sa munceasca non stop cel putin 130.000 de oameni.

La numarul actual de angajati de la Pitesti ar fi nevoie de peste 1000 de ani ca sa poata fi eliberate adeverinte la toti pensionarii militari care au lucrat in armata!!!!!

Ii felicitam pe aceasta cale pe militarii din Directia Juridica si Directia Financiar-Contabila din MApN care au concurat alaturi de ministrul Oprea la realizarea unui cadru legislativ umilitor pentru toti mlitarii pensionari.
Cu toate acestea , mai mult ca sigur se va lua masura recalcularii pensiilor din oficiu, in baza datelor pe care le avem in acest moment in dosare , ca si cand noi am decis ca din acele dosare sa lipseasca tocmai documentele care ni se solicita acum !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu