luni, 6 august 2012

CCR revine in forta pe pista portocalie !

CC a revenit, luni, cu o adresa catre Guvern in care precizeaza ca a solicitat listele electorale permanente, actualizate conform Legii 3/2000 privind desfasurarea referendului si listele in baza carora s-a organizat consultarea populara din 29.07.

"Avand in vedere interpretarile diferite aparute in mass-media si in conferinta de presa a Guvernului Romaniei, care a avut loc in data de 3 august 2012, cu privire la datele solicitate Guvernului prin Adresa Curtii Constitutionale a Romaniei nr.5305 din 3 august 2012, Plenul Curtii Constitutionale revine cu o adresa precizatoare", se arata intr-un comunicat de presa de luni, citat de Mediafax.

In anexa atasata comunicatul se arata ca presedintele Curtii, Augustin Zegrean, "avand in vedere interpretarile diferite aparute in mass-media si in conferinta de presa a Guvernului" din 3 august, precizeaza ca plenul CC "a solicitat Executivului listele electorale permanente, actualizate conform dispozitiilor articolului 17, alineatul 2, din Legea 3/2000, liste in baza carora s-a desfasurat referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu".

Asadar "listele actualizate" de alegatori si nu "actualizarea listelor"... Mama ei de limba romana care permite astfel de interpretari abracadabrante !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu