marți, 28 august 2012

Un Hopa Mitică al Armatei, Zisu, secretar de stat la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat



Premierul Victor Pontă l-a numit pe generalul locotenent Cătălin-Ştefăniţă Zisu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administrăţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

Zisu a fost şeful Comandamentului Logistic Întrunit din MApN iar ulterior, schimbat de actualul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şi numit în funcţia de consilier coordonator domeniu în grupul consilierilor ministrului Apărării Naţionale.

Zisu s-a remarcat pe parcursul carierei sale prin arderea etapelor necesare promovării, obţinerea de titluri universitare şi ştiinţifice în condiţii dubioase, implicarea în afaceri cu miros de corupţie de tipul schimbului de terenuri între MApN şi Gigi Becali.

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. ANRSPS face parte din structurile de ordine şi siguranţă publică din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi este parte componentă a Departamentului ordine şi siguranţă publică. În exercitarea funcţiilor ANRSPS are atribuţii în domeniul rezervelor de stat, domeniul problemelor speciale precum și alte atribuţii prevăzute în legea de organizare şi funcţionare (Hotărârea de Guvern 1380/2009).

sursa: http://militar.infomondo.ro/actualitate/un-hopa-mitica-al-armatei-zisu-secretar-de-stat-la-administratia-nationala-a-rezervelor-de-stat.html

PS Halucinant... Domnule Dobritoiu, si Dvs sunteti la mana acestui gagiu in uniforma, oportunist, plagiator , etc etc ? Ca doar si pe la Maria Voastra o fi trecut propunerea de numire...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu