duminică, 5 august 2012

CARTONAS ROSU ADRESAT PRESEDINTELUI BASESCU DIN PARTEA MILITARILOR ROMANI AFLATI IN TEATRELE DE OPERATII

Iata mesajul militarilor din Aganistan : 69,77 % au votat "DA" pentru demitere şi doar 29,28 % au spus "NU". Concret, dintre cei 1598 de votanţi în Afganistan, 1115 au votat pentru demiterea lui Băsescu şi doar 468 pentru rămânerea lui în funcţie.
Acelaşi mesaj, "DA!", i-au trimis aceluiaşi Băsescu şi ostaşii români din Bosnia-Herţegovina. Astfel, 80,72 % au votat "DA" pentru demitere şi numai 16,86 % pentru "NU!.
Nici militarii români din Kosovo nu s-au lăsat mai prejos: 66,26 % au spus un "DA" hotărât demiterii lui Băsescu şi abia 35,48 % pentru păstrarea lui.

Este, totodată, de remarcat faptul că Băsescu a pierdut demnitatea de preşedinte al României cu devastatorul procent de100 % din voturi la secţiile de votare de la următoarele misiuni diplomatice ale României: Islambad, Erevan, Addis Abeba şi Kielce.
În acelasi timp,la filialele Institutului Cultural Român, s-a votat în favoarea demiterii lui Traian Băsescu, cu o menţiune specială pentru ICR Budapesta şi ICR Istanbul, unde procentul celor favorabili demiterii lui Băsescu a fost de peste 80 %.
Nici măcar românii din Anvers nu-l mai vor pe fostul ,,angajat,, al serviciilor: 79,32 % au votat pentru deportarea din Palatul Cotroceni a d-lui Traian Băsescu.

Numai în Zimbabwe s-a votat într-o proporţie de 100 % în favoarea rămânerii lui Băsescu la Cotroceni. Din cele 5 voturi de la Harare, 5 au mers către Băsescu .

Limpede si clar !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu