marți, 21 august 2012

OFICIAL: Referendumul a fost invalidat! 7,5 milioane-un fleac ! I-am ciuruit...



Traian Basescu se intoarce la Palatul Cotroceni! In urma cu putin timp, CC a decis invalidarea referendumului. Hotararea, luata cu 6 voturi din 9, a venit dupa 3 ore de discutii.

"Decizia a fost luata cu majoritatea legala. Am spus majoritate calificata. Rezultatul este cel de invalidare si din comunicatul de presa veti vedea toate explicatiile", a declarat judecatorul Toader Tudorel. Decizia va fi citita pe 22 august, in plenul CCR.

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca referendumul este valid din punctul de vedere al organizarii, dar ca nu s-a indeplinit conditia de cvorum.
Acelasi Zeghean care, ceva mai devreme , in cazul includerii romanilor din strainatate in cvorumul de la referendum, graia , linistindu-ne: "toate legile lasa loc de interpretari”.

Au votat pentru validarea referendumului: Ion Predescu, Acsinte Gaspar, Tudorel Toader (toţi trei din tabăra USL).

Au votat pentru invalidarea referendumului: Augustin Zegrean (preşedinte), Petre Lăzăroiu, Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc (din tabăra PDL-Băsescu) Puskás Valentin Zoltán (prpous de UDMR) şi Aspazia Cojocaru (propusă de PSD în CCR).

"Aşa a ieşit. Ea, cea de la PSD, a hotărât lucrurile", a declarat pentru gândul Ion Predescu. "Am luptat şi noi cât am putut. Aşa a ieşit însă. Luaţi datele de la Guvern şi analizaţi-le să vedeţi cât erau de limpezi", a precizat Ion Predescu.

PS 1. ,,Securista tot securista,, , ar fi zis un hatru ! Asta , asa, ca sa ne mai amuzam ! Chiar asa : mama ce le-a tras-o celor 7 milioane si ceva de votanti antibasesti !Sa se-nvete minte si sa mai dea ei pe la vot vreodata...
PS 2 De ce oare mi se-ntampla, uneori, sa traduc CC-ul asta ca fiind Comitetul Central ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu