joi, 21 aprilie 2011

Cseke Attila: Mă deranjează că bolnavii stau toată ziua în pat și nu fac nimic

După criticile referitoare la închiderea spitalelor, guvernul a venit cu o poziție oficială. Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a precizat că e normal ca pacienții să fie dați afară din saloane, deoarece nu fac nimic. Toată ziua, ei stau bine mersi cu capul pe pernă și așteaptă să li se aducă mâncarea la pat. Ministrul susține că pacienții sunt și nesimțiți, deoarece fac pe ei și nu merg la baie dacă nu-i duci tu de mână.

Iată ce a declarat ministrul: “Am încercat să nu vorbesc despre lucrurile astea, pentru că mulți erau oameni bolnavi și poate au murit între timp. Dar să știți că erau de o nesimțire crasă. Nu mai spun că plecau acasă cu lucruri din spital. Luau tot ce găseau, bureți chirurgical, bisturie, pansamente, și le băgau în cavitatea abdominală, ca să nu le găsim noi la externare. Incredibil ce le mai putea mintea. Ăștia sunt oameni bolnavi, ascultați ce vă spun.”

Cseke Attila a spus că va deschide spitalele doar dacă pacienții își cer personal scuze față de personalul medical. “Și încă ceva! Vreau să vadă și ei o dată cum e să muncești când alții stau în pat. Medicii să stea și ei să umble din salon în salon, cu seringi și stetoscoape. Să nu-i aud că-i doare ceva că așa spun de când îi știu!”

sursa :http://www.timesnewroman.ro/politic/4308-cseke-attila-explica-de-ce-se-inchid-spitalele

P.S. Româniooo, să fii sănătoasă că altfel ai belit-o cu ăsta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu