marți, 12 aprilie 2011

S-ANUNȚĂ ZORI BUNI PENTRU ROMÂNIA !

Europa va disparea de pe Terra. Va fi inghitita de continentul african
autor: Pro TV |

Vechiul continent european isi va gasi sfarsitul sub continentul african, sugereaza geologii. Daca pentru milioane de ani placa tectonica africana se afunda sub cea europeana, acum acest proces s-a oprit, ba chiar se va inversa, spun cercetatorii.

BBC News: Daca aceasta teorie se va adeveri, inseamna ca a luat nastere o noua zona de subductie, un eveniment extrem de rar, si fascinant din punct de vedere stiintific. Sub Marea Mediterana, placa africana s-a scufundat sub placa tectonica euroasiatica, pe care se afla si continentul european.

Insa continentul african are o greutate mult prea mica pentru a cobori, astfel: "Africa nu se va scufunda, insa Africa si Europa vor continua sa se miste impreuna. Este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa fim martorii inceputului procesului de subductie a Europei sub Africa", a declarat Rinus Wortel de la Universitatea din Utrecht.
Convergenta lenta, de doar cativa centimetri pe an, a fost partial impiedicata de coliziunea a doua placi suplimentare din Est, in Turcia, si apoi de greutatea mica a continentului african, care a impiedicat continuarea subductiei.

Ca urmare, bucati din placa africana, cuprinse in procesul de subductie, s-au rupt si au inceput sa coboare sub mantaua Pamantului.

Pentru a umple acest gol, bucati ale placii din zona Eurasia au fost trase spre sud peste Marea Mediterana, cum ar fi Insulele Baleare, Corsica si Sardinia. Acelasi lucru se intampla cu Creta.


PS 1 Cu ce-or fi greșit, Doamne, africanii aștia ? Asta le-ar mai trebui la amărâții ăia , să-i mai absoarbă și pe români...Nu că n-ar da bine ,,udrele,, noastre la negru-viguros, dar vă închipuiți unde ar ajunge o țară africană călărită de ,,portocalii,, ?!

PS 2 Măcar să termin de văruit și de legat via ! A, și să mai am odată ocazia să votez, că știu eu ce fac, mama măsii de treabă !
Chestia asta mi-aduce aminte de un banc .Zice bancul așa :
-Știți în ce țară, din afara continentului african, sunt cei mai mulți negri ?
-R: în România -peste 80% din populație e neagră...de supărare !


zile mai bune până ne-om freca cu negru !

2 comentarii:

  1. pentru MANAPARAMBLÂNZITORIUL de mediaZEROURI!!
    record pe Richter -
    cutremur cu mari replici
    în Lumea Arabă
    record on Richter -
    Japan quake with aftershocks
    in the Arabic World
    Ai un IQ indeajuns pentru a sesiza că totuși mișcarea semnalată pe deasupra ... continua prin exodul uman !

    RăspundețiȘtergere
  2. poemul haiku invocat mai sus participa alaturi de
    powerful CREDENCE -
    CLEARWATER REVIVAL
    to COOL the RED crux
    forța credinței
    răcește miezu-nroșit -
    APELE LIMPEZI
    la concursul international de compasiune fata de poporul japonez lansat de Doamna SASA VUZIC Belgrad 2011.
    Deci MASA UMANĂ REPETĂ MIȘCAREA TECTONICĂ ... nu-i așa MANASIA?

    RăspundețiȘtergere