joi, 14 aprilie 2011

ANCMRR- ÎN PROCES PENTRU MENȚINEREA PENSIILOR MILITARE

SENAT
COMISIA PENTRU MUNCA, FAMILIE ȘI PROTECTIE SOCIALA
Nr. XXVIII(13 b/28. 03.2011)
Asociatia NationaHi a Cadrelor Militare in Rezerva și in Retragere "Alexandru loan Cuza"-Palatul Cercului Militar National
București, Str. C. Mille Nr.l, sector 1
Stimate domnule președinte,
Referitor la scrisoarea Dumneavoastra prin care solicitati srijin in mentinerea pensiilor militare in_ cadrul unei legislatii distincte, ocupationale, va comumcam ca, III Comisia noastra, pentru Ordonanta de urgenta a Guvemului nr.1/20 11, a fost adoptat un raport de respingere și in prezent se afla pe agenda plenului Senatului.
Dupa analizarea ordonantei ~i in cadrul Camerei Deputati1or, care este camera decizionala, se va cunoa~te modalitatea in care se va proceda cu recalcularea pensiilor militare.
Multumindu-va pentru increderea acordata, reafirmam preocuparea noastra permanenta pentru identificarea unor noi modalitati de actiune pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta categoria de persoane pe care 0 reprezentati ~i suntem convin~i ca pentru indeplinirea acestor deziderate este necesara colaborarea permanenta cu cetatenii.
,
Cu deosebita consideratie, presedinte PETRU BAȘA

Domnului Domnului General (r) prof. univ. dr. Mihai ILIESCU
Pre~edinte



PARLAMENTUL ROMANIEI
CAMERA DEPUTATILOR
,
COMISIA JURIDICA, București,02.03.2011 DE DISCIPLINA SI IMUNITATI Nr.31/94

Domnului prof. univ.dr. Mihai lLlESCU PRESEDINTELE A.N.C.M.R.R "Alexandru loan Cuza"
Referitor la scrisoarea dumneavoastra, inregistrata sub numarul 31194, din data de 21.02.2011, va comunicam ca am inaintat memoriul dvs. tuturor membrilor Comisiei juridice, de disciplina li imunitati.

secretar GABRIEL ANDRONACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu