sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Accesorizeaza-ti locuinta cu un economizor de curent electric! Reduce consumul de energie electrica cu 15-30% , astfel protejezi si natura, si propriul portofel!

 Economizor energie electrica 19 KW  
Pret Promotional: 100 Ron
Dispozitivul pentru reducerea consumului de energie electrica are rolul de a stabiliza tensiunea si de a preveni tensiunea instabila, ceea ce duce la scaderea consumului si prelungirea vietii aparatelor electrice.
Capacitanta controlata electric este folosita pentru a echilibra curentul, ceea ce ajuta la imbunatatirea functionarii eficiente a aparatelor electrice si pentru a evita consumul de energie electrica neutilizabila.
Astfel reduce consumul de curent intre 15-35%.

Oricine primeste lunar o "factura de curent” ar trebui sa aiba un dispozitiv pentru economisirea energiei electrice!Descrierea produsului
Adoptand ultima generatie de tehnologie germana s-a reusit crearea acestui dispozitiv eficient, stabil si sigur ce ajuta utilizatorul sa obtina o tensiune stabila si in acelasi timp sa economiseasca energie electrica si sa mareasca durata de viata a echipamentelor electrice. Dispozitivul are aplicatii numeroase fiind eficient pentru consumatori ca: aparate de aer conditionat, masini de spalat, frigidere, congelatoare, ventilatoare, televizoare, pompe, tuburi fluorescente, etc.

Poate fi utilizat atat pentru locuinte cat si pentru firme, magazine, fabrici mici, etc.

Poate fi folosit continuu, zi si noapte, 365 de zile pe an fara probleme.


Avantaje: 

Foarte eficient - toate componentele sunt produse de firme cu experienta si efectul este remarcabil, economisind in medie 25% din consumul de curent;

Foarte convenabil - costul redus si usurinta in utilizare fac acest produs foarte tangibil. El va incepe sa va economiseasca bani de indata ce il veti introduce in priza.

Produsele sunt certificate CE.

Parametrii tehnici

Voltaj nominal: 90V – 250V

Frecventa: 50Hz – 60Hz

Puterea maxima pentru care este eficient: 19KW / ora - suficient chiar si pentru o vila, pentru apartament este ultra suficient.

Temperatura mediului ambiant: intre -15 si 60 grade Celsius

Durata medie de utilizare: 10 ani
Produsele se livreaza testate, cu manual de instructiuni in limba romana si in limba engleza! 
Produsele sunt fabricate in Germania
SURSA :http://www.eco-world.tk/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu