marți, 13 noiembrie 2012

OBRAZNICIE : AMBASADORUL RUSIEI INSINUEAZA CA DEVESELU NU E PROBLEMA NOASTRA !

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Oleg Malghinov, a declarat, în emisiunea «După 20 de ani» care a fost inregistrata si va fi difuzată, duminică, la ProTV, că "în legătură cu Deveselu, discuţia este între Rusia şi SUA", el afirmând şi că "preşedintele Băsescu nu a primit nicio invitaţie din partea preşedintelui Putin", anunta Mediafax.

Mitul Europei de a scăpa de dependenţa de rezervele Rusiei, interesele ruseşti în explorarile din Marea Neagra si in privatizarea Oltchim,cazul cetăţeanului rus depistat pe aeroport cu documente clasificate despre zăcăminte şi metale rare din zonă Moldova Noua, cazul studentei accidentate grav de secretarul ambasadei ruse la Bucureşti precum şi eterna problemă a tezaurului românesc la Moscova sunt alte teme importante ale discuţiei cu ambasadorul rus Oleg Malginov care va fi difuzată la ProTV şi voyo.ro duminică de la oră 10:00 dimineaţă. 

PS  Aceeasi Rusie nu are de gand sa tina cont de parerea Romaniei in problema deschiderii unui consulat al Federatiei ruse in Transnistria, potrivit unei postari, pe o retea de socializare, a vicepremierului Dmitri Rogozin. 
Ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, a afirmat ca Rusia nu are niciun motiv pentru a deschide un consulat in acea regiune.

Comentand aceasta declaratie, Rogozin a postat pe o retea de socializare urmatorul mesaj: "Iar pe voi, romanii, nici nu avem de gand sa va intrebam (cu privire la deschiderea Consulatului rus in regiunea transnistreana, -n.r.). Aceasta este o problema bilaterala a relatiilor ruso-moldovenesti", potrivit HotNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu