joi, 1 noiembrie 2012

Slatina, posibil si CARACAL,pe harta Autostrăzii Sudului

Despre acest proiect se vorbeşte încă din 2009 pe vremea când ministru al Transporturilor era Radu Berceanu, proiect rămas doar pe hârtie. Acum această investiţie ar putea prinde viaţă. Şi asta pentru că recent CNADNR a dat anunţ pentru organizarea unei licitaţii aferente întocmirii studiului de prefezabilitate(SPF) pentru noua autostradă. „ În data de 10 octombrie a.c. a fost demarată procedura de licitaţie publică deschisă, fiind publicat în SEAP anunţul de participare, pentru elaborarea documentaţiei faza studiu de prefezabilitate aferent obiectivului Autostrada Sudului. Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 22 noiembrie a.c......”, se arată în comunicatul  CNADNR.
Două variante de traseu includ Slatina si Caracalul pe harta autostrăzii.
Deocamdată traseul Autostrăzii Sudului nu este clar definit. CNADNR a propus patru variante de traseu pentru noua autostradă. Prin caietul de sarcini a fost solicitată analizarea necesităţii şi oportunităţii investiţiei în 4 variante tehnico-economice:
1. Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Slatina-Roşiorii de Vede-Alexandria-Bucureşti
2. Lugoj- Drobeta Turnu Severin-Calafat-Craiova-Caracal-Roşiorii de Vede-Alexandria-Bucureşti
3. Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Caracal-Roşiorii de Vede-Alexandria-Giurgiu-Bucureşti
4. Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Slatina-Piteşti-Bucureşti
 
sursa :http://www.gazetaoltului.ro/gazeta-new/administratie/slatina--pe-harta-autostr-zii-sudului-d5677b85295d4c04adcf333141ab0d5a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu