marți, 19 martie 2013

O ALTA CULME A JUSTITIEI ROMANE ...

Dupa ce si-au facut legi speciale in  legatura cu salarizarea, pensionarea , sfidand cel mai elementar bun simt, dupa ce doar ei , si numai pentru ei, castiga in instante drepturi salariale restante, dupa ce doar acestia nu raspund pentru deciziile gresite luate in detrimentul libertatii concetatenilor lor, dupa ce ca din cauza acestora, amarata asta de tara e blocata in fata usilor inchise ale .E.U,  U.S.A.,, dupa ce..., iata ca justitiarii ne arata ca se poate chiar mai mult !

Va mai amintiti, fara indoiala, de cele două judecatoare vîndute pe 150.000 de euro bucata.
Sigur,vandute nu vreunei  interlope amarate care, ametita de foame,  a pus mana si a sucit  gatul orataniei vecinului ce tocmai sarise-n curte ei si-i  prapadise amaratele de rasaduri, puse cu mare greutate din aia 7-8 lei ramasi din pensie...Nici vreunui euroroman jumulit de stat la taxe, la impropietarire sau aiurea.

Nu, fratilor !
Vandute, daca va vine sa credeti,  unor prapaditi de tot rasul care, in pauza dintre meditatiile suplimentare, mai plasau si ei o fatuca-doua-noua in cate un bordel clandestin , bineinteles , animati de  gandul crestinesc de a le da vreun loc de munca. Unora care, in timpul liber, mai colectau asa zise taxe de protectie, dupa cum spun cei fara pic de umor, in realitate sume cu care sprijineau copiii orfani, institutionalizatii sau mai stiu eu ce. Ori,  o mai puneau, aceiasi , evident, in gluma,de vreo mica sechestrare sau, de vreo camatarie amarata pentru ai  asigura banului rostul sau ancestral-sa circule...

Ei bine, gratie acestora am putut afla ca in  Justitia romana  s-a atins o culme greu de imaginat: JUDECATOR  te numesti  doar daca esti in masura sa  înapoiezi şpaga inculpatului, dacă acesta nu era eliberat. 
Precum vedem, corupţia mioritica are şi ea morala ei ! 

Doamne, in ce Romanie traim ? Cam pana unde crezi ca ne vom prabusi ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu