duminică, 3 martie 2013

SE INTOARCE, NU SE INTOARCE...

Va mai amintiti de  cel mai tanar membru al corpului  generalilor   armatei romane, cel care a sfidat legi specifice, norme intene , a spart orice cutuma si care, urmare si a functiilor aparte din MApN  ocupate de catre acesta, manca gradele pe paine in acelasi moment in care scria, si cu stanga si cu dreapta, dictand in acelasi zeci si zeci de carti, brosuri, studii, predici etc etc etc in te ,iri ce domenii,  facandu-l invidios si pe  eternul Napoleon ?!
Ei bine, daca-l facurati uitat din nu stiu ce pricina ( mare eroare!), iata-l subiect intr-un Monitor Oficial de primavara..
,,M. Of. nr. 0118 din 01 Martie 2013
Act nr. 139/01 Martie 2013
 Decizie pentru eliberarea domnului Cătălin-Ştefăniţă Zisu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale...,,

 Nici nu stiu daca o fi de bine pentru armata sau o fi de rau, pentru ca eu intuiesc ca acesta se va intoarce in minister... Adevarul este ca  am fost naiv sperand ca sistemul a scapat de el chiar si prin promovare ! Am pierdut din vedere ca mai are de luat, parca, o stea pana la gradul de general asa ca, n-ar trebui sa ma  mire ca maine-l voi vedea iar cocotat pe vreo-nalta functie in meapene , functie creata special pentru acest mesia , in acest sens !

PS Oare are armata noastra atatia soldati care sa justifice atat de multi generali activi ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu