vineri, 26 noiembrie 2010

AVERTIZARE RECALCULARE !

Vă comunic faptul că CMJ-urile au primit dispoziția de a înainta ,până pe data de 10 12 2010, Direcției Financiare/Secția Pensii Militare/ MApN, adeverințele întocmite de către acestea , chiar și în absența cererii de recalculare, pentru a fi puse în aplicare !

În condițiile în care aceste adeverințe sunt , in proporție covârșitoare, întocmite cu grave erori ( perioade lungi de activitate neînscrise , venituri neidentificate sau reduse considerabil etc etc ) , punerea acestora in aplicare, înainte de soluționarea contestațiilor înaintate , este o mare mizerie .
Așadar, facem parte dintr-un scenariu în care jucăm rolul spectatorului uluit că tocmai lui i se întâmplă așa ceva, neavând posibilitatea unei reacții imediate , firești !
Am mai înțeles de la reprezentantul CMJ-ului că , în imensa sa mărinimie , MApN ne oferă șansa disputei în instanță, pentru o perioadă de 3 ani !
Recomand camarazilor ca, după înaintarea contestației către CMJ , să sesizeze și Secția Pensii Militare de aspectele inscrise în contestație , înaintând acestui organism și copia nr de înregistrare a contestației depuse (după caz, copia documentului cu care este trimisă, prin poștă , contestația respectivă), solicitând neefectuarea recalculării !
Un alt aspect al imensei scârbe cu care suntem tratați de onor MApN este faptul că, deși Secția Pensii Militare va fi , implicit, informată de către Dumneavoastră despre marile erori din aceste adeverințe, se va proceda totuși la recalculare pe baza acestor falsuri, urmând ca toate contestațiile să fie soluționate ulterior !
Zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu