vineri, 19 noiembrie 2010

DRAMA ROMÂNIEI CONTINUĂ...

România, cea care i-a dat lumii pe  VIUA, VLAICU,  GUSTAV ROTLENDER si ZAHARIA , pe RADU STOIKA, COANDĂ, GRIGORE  ZAMFIRESCU, ȘTEFAN PROTOPOPESCU, MIRCEA ZORILEANU, BÂZU CANTACUZINO, ȘERBĂNESCU, DOBRAN, dar și pe traian băsescu, din nefericire, mai primește o lovitură marca bocbăsească .

         Pornind de la o realitate, indoielnică dealtfel, precum că   "niciun stat european, aproape, nu mai respecta angajamentele de alocare bugetara pentru modernizarea armatei", don BĂSESCU anunță, fără pic de emoție : "Romania, din 2013, nu mai are capacitate sa-si protejeze propriul spatiu aerian pentru ca nu am fost in masura sa contractam necesarul de avioane care sa poata inlocui MiG-ul 21 Lancer. Este o realitate a noastra" .

Seful statului a mentionat, raspunzand unei intrebari, ca ,,este greu de gasit vinovati in legatura cu acest lucru,,  ,  potrivit MEDIAFAX.

Uluitor ! Ca-n povestea cu flota ...

Mă întreb : acest veritabil  atac la securitatea țării  este cauzat de ignoranță sau , din contră, este extrem de bine ticluit ? Parerea mea este că, în niciun caz , nu poate exista atat de multă ignoranță...

ATENȚIE FA ROMÂNIE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu