joi, 18 noiembrie 2010

GHICI CINE E PERSONAJUL !


INDICII :

1. “Guvernul , condus de această mesalină d-a lui Băsescu, rămâne angajat pentru reduceri în continuare de personal în sectorul public în perioada rămasă din 2010 şi în 2011″. 

Executivul se angajează să continue reducerea numărului de personal în sectorul public “printre altele” menţinând politica de angajare doar a unei persoane pentru şapte posturi eliberate”.
Şi pentru că tot avem, aveţi copii, trebuie să aflaţi că, în acelaşi timp, Guvernul se angajează să continue reforma sistemului educaţional, generând economii suplimentare ca un rezultat al “raţionalizării” infrastructurii şcolare şi a volumului de muncă al cadrelor didactice.

În concluzie, la finele acestui an, numărul angajaţilor în sectorul bugetar trebuie să coboare la 1,29 milioane, conform înţelegerilor anterioare cu FMI.

2. O altă promisiune făcută de cârloiul pozat, este aceea căse va reduce numărul de internări în spitale şi adaosul la medicamente”.

“Guvernul intenţionează să scadă anul viitor numărul de internări în spitale cu 10% faţă de nivelul din acest an şi să reducă adaosul acceptat pentru medicamentele utilizate în tratarea cancerului, diabetului, HIV/SIDA, TBC, la maxim 1,5% pentru achiziţii cu amănuntul şi 4% pentru cumpărări en-gros”.  

3. Şi,  în final, guvernul acestiu micpiticnechibzuit , alături de FMI,  va lua în considerare reducerea impozitării forţei de muncă “doar dacă economia îşi revine şi va crea suficient “spaţiu fiscal”. Până atunci sistemul de impozitare va rămâne neschimbat”.

Premiul special -o cinzeacă de țuică de Manasia , servită la renumita terasă cu același nume !

ps: Dacă veți ghici și cui  oare aparținea țoala purtată, cu atâta mândrie, de acest neîmplinit , o să aranjez să fiți serviți chiar de una Udrea, care face trotalu p-acolo pe la Manasia... 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu